Ποδόσφαιρο

«Δημιουργούνται συνεχώς συνθήκες άνισου ανταγωνισμού»

«Δημιουργούνται συνεχώς συνθήκες άνισου ανταγωνισμού»

Στην ανάγκη να αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στάθηκε στην Συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Τάκη Φύσσα.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατήγγειλε ότι υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα, που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα και εξακολουθούν να κάνουν μεταγραφές. Ο ισχυρός άνδρας των«πρασίνων» έκανε εκτενή  αναφορά στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σάρρη, ενώ επεσήμανε ότι οι μεταγραφές έχουν τελειώσει, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για κάτι εξαιρετικό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αρχικά παρουσίασε τον Τάκη Φύσσα που εξήγησε τις αρμοδιότητές του ως διευθυντή ποδοσφαίρου: «Η θέση ήταν κενή. Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου. Επέστρεψα σε μία ομάδα που μου έδωσε και της έδωσα πολλά. Το γεγονός πως οι ρόλοι είναι ξεχωριστοί και έχει γίνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή, όλοι θα δουλεύουν για το καλό του συλλόγου.

Έχω καταλάβει πως ο σύλλογος έχει πολύ καλή οργάνωση. Θα προσπαθήσω να ενσωματώσω μέσα στην ομάδα τις δυνατότητες που έχω. Στόχος είναι να πάει καλά ο Παναθηναϊκός. Έχω κάνει τις προτάσεις μου στον πρόεδρο. Δεν είναι της παρούσης να τα πω. Στην πράξη θα τα δούμε. Η ευρωπαϊκή αίγλη της ομάδας είναι χαμένη τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό, υπάρχει ένα μοντέλο να στηριχθούμε στα ταλέντα. Ζούσα και στην Εθνική στο ελληνικό στοιχείο και μου αρέσει εδώ.

Ήρθα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου, να συνεχίσουμε την περυσινή καλή πορεία και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η φιλοσοφία της ομάδας υπάρχει και ήρθα να συνεισφέρω. Ο Παναθηναϊκός διαπρέπει ως προς το ήθος και έχει ένα άλλο επίπεδο. Όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο ουδέποτε μπούκαρα ή έχω δημιουργήσει προβλήματα. Η οικογένεια μου έμαθε τους τρόπους. Την προηγούμενη Κυριακή πολιτισμένα εξέφρασα τα προβλήματα μου. Με πολύ αξιοπρέπεια και ήθος είπα τα παράπονα που είχαμε και ήταν ολοφάνερα. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα».

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Νίκος Νταμπίζας: «Βιώνοντας ένα χρόνο τον Παναθηναϊκό, υπήρχαν κενά και με τις ενέργειες του Τάκη θα καλυφθούν. Υπάρχει ένα ακόμη ποδοσφαιρικό μυαλό. Με ξεκάθαρες ευθύνες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο η εξαιρετική σχέση που έχω με τον Τάκη για να δουλέψουμε όλοι μαζί. Στην πρώτη κουβέντα ο πρόεδρος ήταν απόλυτα ειλικρινής. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιες απαιτήσεις και είμαστε όλοι εδώ για το καλό του συλλόγου, πάνω στις βάσεις που βάλαμε πέρυσι για να μπορέσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».

Στη συνέχεια οι τρεις άνδρες δέχτηκαν ερωτήσεις με την πρώτη να απευθύνεται στον Τάκη Φύσσα για το αν χωράει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ήθος και αξιοπρέπεια: «Το επίπεδο ήταν πάντα ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού. Φυσικά και χωράει. Τα δεδομένα εδώ στην Ελλάδα είναι είδος προς εξαφάνιση. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά από τον Νίκο μέχρι και τον τελευταίο. Η ομάδα αποπνέει μια υγεία. Γιατί να μην συνεχίσουμε έτσι; Έχουμε πολλά πρότζεκτ όπως η νέα Λεωφόρος, το Κορωπί και εγώ με την σειρά μου θα βοηθήσουμε να εξελιχθεί. Με ήθος, λοιπόν, θα τα καταφέρουμε. Αυτή είναι η θέση μας ότι και να είναι απέναντι, όπως και να συμπεριφέρονται».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε ο κ. Αλαφούζος για το αν αρκεί ο Παναθηναϊκός να κάνει καταγγελίες ή να περιμένουμε κάτι περισσότερο: «Έχουμε διαλέξει το δρόμο της μη συναλλαγής με το σύστημα. Είχαμε την ευκαιρία να συνδιαλλαγούμε και να πάρουμε ένα μερίδιο. Όχι το καλό. Επιλέξαμε να αποκαλύπτουμε ότι βλέπουμε και να μην τα αφήνουμε, μέσω των νομίμων οδών. Εγώ έχω διπλή ιδιότητα, λόγω του ΣΚΑΙ και προβάλλουμε ότι βλέπουμε. Είναι δυνατόν ο  πρόεδρος της ΕΠΟ να έχει κινέζικο τηλέφωνο και να μιλάει μυστικά με άλλους παράγοντες. Που ακούστηκε; Να μην έχει παραιτηθεί;».

Όσον για το αν σκοπεύει να πάει στην UEFA απάντησε: «Δεν ξέρω τι αρμοδιότητες έχει η ΟΥΕΦΑ με τόσα μέλη ομοσπονδίες. Η Δικαιοσύνη έχει αυτό το ρόλο. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι κάποιες ομάδες δεν έχουν πάρει άδεια από την ΕΕΑ και αυτή τη στιγμή τρεις ομάδες δεν έχουν πληρώσει φόρους, δεν έχουν ρυθμίσει φόρους. Όποια ομάδα σε οποιαδήποτε χώρα οφείλει να πηγαίνει την ασφαλιστική ενημερότητα για να βγουν τα δελτία. Εμείς σε δύο χρόνια έχουμε πληρώσει 16 εκατομμύρια φόρους. Εάν πληρώναμε λιγότερους, θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερα μπάτζετ. Αυτά τα πράγματα είναι παράνομα. Στην παρανομία συμμετέχει και η ΕΠΟ. Δεν είναι δυνατόν 15 ομάδες να πληρώνουν φόρους και κάποιες ομάδες να κάνουν μεταγραφές με μαύρα λεφτά. Κάποιες ομάδες ρυθμίζουν φόρους, σταματάνε να πληρώνουν και ξανά τα ίδια. Ως πότε η πολιτεία και η Δικαιοσύνη να αποδέχονται αυτή την κατάσταση».

«Τον Σαρρή τον είχα επισκεφτεί θεσμικά στο γραφείο του, όταν υπήρχαν διαρροές ότι δεν θα παίρναμε άδεια. Πήγα στο γραφείο του, έκανε μία παράσταση για να πω ότι όλα αυτά δεν ίσχυαν. Από εκεί και πέρα, είχε συμφωνήσει ότι η διαιτησία είχε πρόβλημα και είχε πει ότι θα γίνουν αλλαγές, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Με τον Σαρρή δεν έχω καλή σχέση. Δεν θέλω να κατονομάσω πρόσωπα που συμμετέχουν στο κύκλωμα. Η ΕΠΟ είναι θεσμός και την αναφέρω», επεσήμανε ο Γιάννης Αλαφούζος σχετικά με το αν έχει μεταφέρει τα παράπονά του στον Γιώργο Σαρρή.

«Θα το ξέρατε αν είχε βοηθήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Στην συνέχεια ζητήθηκε από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να κάνει μια εκτίμηση για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: «Ο Παναθηναϊκός στέκεται στα πόδια του και τώρα. Τα συσσωρευμένα χρέη δεν φεύγουν σε μία σεζόν. Όσα περισσότερα βγάζουμε, τόσο γρηγορότερα θα ξεχρεώσουμε. Εάν έχουμε παραπάνω, θα ξεχρεώσουμε, εάν δεν έχουμε θα σφίξουμε το ζωνάρι μας. Δεν πιστεύω ότι εάν ξοδεύαμε 2-3 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω θα άλλαζε κάτι. Δεν είμαστε το πρώτο παράδειγμα στην Ευρώπη. Αυτή είναι η οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό».

Όσον για αν μπορεί να δώσει συγκεκριμένα νούμερα υποστήριξε: «Οι ισολογισμοί μας δημοσιεύονται κάθε σεζόν. Εκεί μπορείτε να τους δείτε. Δεν θα δίνουμε στη δημοσιότητα τα οικονομικά μας. Είμαστε ρυθμισμένοι, συνεπείς με τις υποχρεώσεις. Ένα παλιό χρέος μας περιορίζει και δεν μπορούμε να φτιάξουμε το Απήλιο ή τη Λεωφόρο και πάμε πιο αργά».

Σε ερώτηση σχετικά για ενδεχόμενη βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ανέφερε: «Εάν είχε βοηθήσει θα το γνωρίζατε, είναι άνθρωπος ο οποίος βρίσκονται εντός των media».

«Με την Περιφέρεια τα πράγματα κυλούν ομαλά, ο εργολάβος που κάνει τα έργα θα πάρει απ ευθείας τα χρήματα. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να προκύψει πρόβλημα. Όταν αναλάβει επίσημα τη διοίκηση  η κυρία Δούρου, θα έχω μία συνάντηση μαζί της» επεσήμανε σχετικά με τα έργα στην Λεωφόρο.

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα θα κινηθεί για αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ απάντησε:

«Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας. Εάν όμως βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής σε οποιαδήποτε θέση ο οποίος θα μας ανεβάσει επίπεδο, η διοίκηση θα ανταποκριθεί. Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζουμε ενεργά την αγορά. Είναι δυσάρεστο πως σε μία τόσο ακραία ποδοσφαιρική ενέργεια, ο διαιτητής σηκώθηκε και έφυγε δεν είδε καν πως είναι ο παίκτης. Φαντάζομαι πως εάν ο Μάρκους φορούσε άλλη φανέλα, θα είχε άλλη αντιμετώπιση».

Σχετικά με το τι μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αλλάξει το σύστημα των βολεμένων ομάδων: «Πολλές από τις ενέργειες των τελευταίων ομάδων είναι παράνομη. Έχει γίνει φοροαποφυγή, φοροκλοπή, πολύ σοβαρά αδικήματα. Από εκεί και πέρα, μας νοιάζει να μην αδικούμαστε. Εάν οι άλλοι θέλουν να ξεφεύγουν από τη νομιμότητα και από το ήθος, το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δικό τους θέμα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει μία τόσο καλή ομάδα ώστε να μην αντιμετωπίζουν τα δορυφορικά συνθήματα. Δεν είναι όλες οι ομάδες το ίδιο. Οι περισσότερες τηρούν κάποιους κανόνες. Γιατί οι ομάδες οι οποίες είναι τακτοποιημένες να υποβιβαστούν αντί μιας άλλης που ενισχύεται παράνομα;» ενώ απέφυγε να ονοματίσει τις ομάδες αυτές: «Μπορείτε να ανατρέξετε στην ανακοίνωση της ΕΕΑ και να τις δείτε. Είναι τρεις ομάδες. Εμείς κάναμε έρευνα και ξέρουμε ότι οι τρεις ομάδες έχουν τεράστια θέματα φορολογικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μπορεί να γυρίσει ο Αμπέντ»

Ο Νίκος Νταμπίζας ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μεχντί Αμπέντ: «Πάντα υπάρχει η προοπτική της επιστροφής. Ο Αμπέντ ήταν προτεραιότητα μας και δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει τον παίκτη στην Αθήνα. Είναι ακόμα ανοιχτή και πρέπει να περιμένουμε ως το φινάλε».

Στην συνέχεια ζητήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων» να δώσει μια αίσθηση που έχει για την φετινή πορεία της ομάδας: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Πέρυσι είχαμε πει ότι θα κριθούμε από τα αποτελέσματα. Κινούμαστε με γνώμονα τις ανάγκες ,και έχουμε μία ευελιξία για να καλύψουμε τις ανάγκες της ομάδας. Η αποτυχία και η επιτυχία είναι κοντινά συμπεράσματα στην Ελλάδα. Είναι η αρχή της σεζόν και αυτό που έχω πει είναι ότι θα κριθούμε από τα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει συγκεκριμένες ανάγκες, ο κ. Αλαφούζος έκανε μία γενικά περιγραφή. Εκεί λειτουργήσαμε και πάντα με βάση το πλάνο και τις αρχές που έχουμε. Υπήρχαν κάποιοι βασικοί πυλώνες και σε αυτό κινηθήκαμε. Όταν ανακατεύεις παραπάνω, δημιουργείς προβλήματα. Οι μεταγραφές δεν είναι αυτοσκοπός και δεν λύνονται προβλήματα. Εάν θα είναι πετυχημένο ή όχι, τα αποτελέσματα θα το κρίνουν. Μετά από τρία ματς, δεν μπορούμε να το πούμε. Με τη Σταντάρ τα ματς ήταν κρίσιμα, υπήρχε απώλεια αλλά είναι νωρίς».

Όσο για το αν αισθάνεται υπεύθυνος για την αργοπορία των μεταγραφών ανέφερε: «Αυτό που σας λέω είναι ότι είχαμε ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό. Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στο σύνολο. Δεν ήταν οι ανάγκες της ομάδας ένας ποδοσφαιριστή που έκανε τα μαγικά. Η Ομάδα βασίζεται σε μία λειτουργία, υπήρχαν συγκεκριμένες ανάγκες. Το να φέρεις έναν ποδοσφαιριστή επιπέδου με τα οικονομικά δεδομένα μας, δεν είναι εφικτό. Θυμηθείτε τι συνέβη πέρυσι. Το είπα και στον πρόεδρο και θα ήταν εύκολο για μένα, να του πω ότι υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος εάν τον φέρουμε θα κάνει τη διαφορά. Ο πρόεδρος θα τον έφερνε αλλά εγώ δεν θέλησα να το κάνω. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν τρανταχτές ελλείψεις έτσι επιλέξαμε να κινηθούμε. Έχουμε και άλλες προτεραιότητες, υπάρχουν χρήματα που επενδύονται στο προπονητικό κέντρο. Αυτό δεν είναι δικαιολογία εάν κάποιος έχει την αντίθετη άποψη. Η ομάδα έχει πολλές ανάγκες και όχι μόνο τις μεταγραφές».

Και ο ίδιος σχολίασε το ενδεχόμενο μεταγραφής, ειδικά για την αντικατάσταση του Μάρκους Μπεργκ: «Είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι. Είναι το απρόοπτο του Μάρκους, υπάρχει ο Μπερίσα που ήρθε για ένα σκοπό αλλά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής και αν θα υπάρξει κάποιος ο οποίος μας αρέσει, θα το δούμε. Πρέπει να καθίσουμε πιο ήρεμα να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και ο κύριος Αλαφούζος: «Έχουμε τον Καρέλη και τον Κλωναρίδη, δύο εξαιρετικούς Έλληνες με μεγάλη βελτίωση, έχουμε τον Πέτριτς ο οποίος είχε ένα απρόοπτο και έχουμε ένα νέο παίκτη από τη Ρόμα, ο οποίος μπορεί να μας βγει».

Δε θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον Νίκο Νταμπίζα και η περίπτωση του Εμίρ Μπαϊράμι που όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στον Σεπτέμβριο: «Το σημαντικό είναι να μην έχει πισωγυρίσματα. Είναι κοντά στο να επανέλθει, προπονείται συνεχώς, είναι μία εξτρά λύση και θα δώσει ανάλογη βοήθεια. Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει και θα βοηθήσει άμεσα».

«Να γίνει ξανά αιμοδότης της Εθνικής ομάδας»

Ο Γιάννης Αλαφούζος ρωτήθηκε και για τα έργα που έχουν γίνει στο Απήλιο: «Χτίσαμε ένα νέο γυμναστήριο σύγχρονο, με νέα μηχανήματα και θα λειτουργήσει την Παρασκευή και είμαστε περήφανοι για αυτό. Χτίσαμε ένα νέο κτίριο 300 τ.μ. για γραφεία, έχουμε προγραμματίσει μία μεγάλη φύτευση στο Απήλιο ώστε να δημιουργήσουμε ένα φυσικό περιβάλλον για τους ποδοσφαιριστές μας. Θα καλλιεργήσουμε ακόμα και βιολογικά λαχανικά. Περιμένουμε να αρχίσουμε την κατασκευή ενός νέου ή δύο επιπλέον γηπέδων. Αυτά έχουν θέματα. Δυστυχώς. το κτίριο ήταν χωρίς; συντήρηση και έχουμε κάνει πολλές εργασίες».

Εν συνεχεία τοποθετήθηκε για αν νιώθει ακόμα ως η «τρόικα» του Παναθηναϊκού: «Όσον αφορά την τρόικα αναφερόμουν στην  ανάγκη να τεθεί σε νέα βάση τα οικονομικά. Αυτό έγινε και τελείωσε.Όσον αφορά την εξυγίανση του Παναθηναϊκού, συμβαδίζει με του ποδοσφαίρου γιατί δεν γίνονται να δημιουργούνται συνθήκες άδικου ανταγωνισμού».

Ενώ για την επιλογή να συμμετέχει ο Παναθηναϊκός στην διοίκηση της Σούπερ Λίγκας μαζί με τον Ολυμπιακό απάντησε: «Επιλέξαμε να συμμετάσχουμε στη διοίκηση από το να απέχουμε. Ο χρόνος θα δείξει εάν κάναμε σωστά ή λάθος».

Ο Τάκης Φύσσας ρωτήθηκε και για το αν επιθυμεί ο Παναθηναϊκός να είναι αιμοδότης της Εθνικής ομάδας: «Αυτό είναι ένα από τα θέματα που έχω δώσει στον πρόεδρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δίνει παίκτες στην Ελλάδα. Η Εθνική βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και φεύγουν παίκτες. Στην  επόμενη κλήση θεωρώ ότι πρέπει να βρίσκονται ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ήρθε η ώρα να αρχίσει να συμβαίνει ξανά. Εγώ έχω δέκα μέρες στην ΠΑΕ και αυτό που έβλεπα, γιατί πάντα τον παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό, ξεχνάμε σε ποιο σημείο ήταν και ξεχνάμε με τις προσπάθειες του προέδρου και όλων των συνεργατών, έχουμε φτάσει να έχουμε ψηλά τον πήχη. Ψηλά τον θέλουμε και εμείς και ο κόσμος θέλει αποτελέσματα. Να μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια της ομάδας. Πέρυσι ήταν κάτι πρωτόγνωρο να χάνει η ομάδα και ο κόσμος να; τη χειροκροτά. Κανείς δεν θέλει να χάνει αλλά υπάρχει μία ωραία επαφή με τον κόσμο και πρέπει να το συνεχίσουμε με τις επιτυχίες της ομάδας».

Σε αυτό το σημείο ο κ. Αλαφούζος επεσήμανε: «Αυτό είναι επίτευγμα και του κόσμου. Πόσο έχει ανέβει το επίπεδο του κόσμου μας. Δυστυχώς έχουμε λίγους να μην στηρίζουν. Διότι αυτός είναι ο τρόπος στήριξης της ομάδας. Υπάρχει και η Συμμαχία, αλλά αυτή ακολουθεί όσους είναι στο γήπεδο. Αλλά όσοι μας ακολουθούν, το κάνουν ζεστά».

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσπαθεί να βγει πρώτος. Δεν εννοώ ότι οι συνθήκες είναι ώριμες. Το έχω ξαναπεί. Δεν είναι εύκολο. Στην Ελλάδα έχουμε το ένα χέρι πίσω από την πλάτη μας, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μας νιώσουν οι αντίπαλοι μας για τα καλά» υποστήριξε ο κ. Αλαφούζος σχετικά με το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός.

Ενώ για το τι κινήσεις γίνονται για αύξηση των εσόδων ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επεσήμανε: «Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Όλα τα άλλα εξαρτώνται από την ανταπόκριση του κόσμου. Υπάρχουν επαφές, έχουμε προχωρημένες επαφές με τη φανέλα. Οι εποχές είναι δύσκολες και αυτό επηρεάζει τις συζητήσεις. Το ξέρετε από τις δουλειές σας, όπου και ο χώρος των media εξαρτάται από την διαφήμιση».

Ενώ σε αυτή την ερώτηση τοποθετήθηκε και ο Τάκης Φύσσας. «Θα κάνω κάποιες κινήσεις, κάποιες ενέργειες ώστε να αναβαθμιστεί ο σύλλογος και να υπάρξουν κάποιες συνεργασίες και να βρούμε όφελος. Οπότε, καλύτερα πρώτα να κινηθούμε και μετά θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα».

Τέλος έγινε ερώτηση και για το ζήτημα του Γιώργου Καραγκούνη με τον κ. Αλαφούζο να απαντά: «Υπήρχαν δύο πιθανές καταλήξεις. Να γυρίσει και να μην γυρίσει. Ο Γιώργος δεν είναι εδώ. Οπότε δεν ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις που είχαμε. Ο Γιώργος είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής για τον Παναθηναϊκό και για το ποδόσφαιρο».

Για την περίπτωση αυτή τοποθετήθηκε και ο Νίκος Νταμπίζας: «Αρχίσαμε κάποιες επαφές, είχαμε τοποθετηθεί δημόσια, όταν σταμάτησαν οι επαφές. Ίσως ήταν ένα θέμα, αρχίσαμε μία προσπάθεια και δεν τη φέραμε σε πέρας. Ίσως στην εσωτερική λειτουργία δεν το τρέξαμε σωστά. Συνεχίζουμε το δρόμο μας. Ο Γιώργος είναι μία μεγάλη οντότητα για το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό αλλά συνεχίζουμε χωριστά».

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ