ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερίσα: «Ανυπομονώ…»

Ο Βαλμίρ Μπερίσα παραχώρησε συνέντευξη στην «aftonbladet» μιλώντας για τις πρώτες μέρες του στον Παναθηναϊκό, τον Γιάννη Αναστασίου αλλά και τον Μάρκους Μπεργκ.

Μπερίσα: «Ανυπομονώ…»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, όμως είναι αρκετά ποιοτικό. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League και τώρα θα είναι στην φάση των ομίλων του Europa League. Είναι σπουδαίος σύλλογος. Είχαμε καλή επικοινωνία με τον προπονητή. Πραγματικά με ήθελε και μου είπε πως σκέφτεται να με αξιοποιήσει».

Τι του είπε ο Αναστασίου: «Θέλει να επενδύσει σε νέους παίκτες και έχει προτίμηση στους Σουηδούς παίκτες. Ο Μάρκους Μπεργκ τα πήγαινε εξαιρετικά από τότε που πήγε στον Παναθηναϊκό. Του αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι, νομίζω ότι θα ταιριάξω στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν μπορεί να αντικαταστήσει τον Μπεργκ: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Είχα την ελπίδα ότι θ’ αγωνιστώ δίπλα στον Μπεργκ, θα ήταν εξαιρετικό να δημιουργήσουμε ένα Σουηδικό επιθετικό δίδυμο.

Όλα αυτά όμως τώρα είναι παρελθόν, γνωρίζω ότι εκτός από μένα υπάρχουν ακόμη 2-3 επιθετικοί. Εκτός από τον Μπεργκ θ’ απουσιάσει και ο Μλάντεν Πέτριτς που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες, οπότε αυτή την στιγμή έχει… ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για μένα.

Ήταν μεγάλη ατυχία αυτό που συνέβη με τον Μπεργκ, όμως στις πρώτες μέρες της συνύπαρξης μας μου έδωσε αρκετές συμβουλές. Ελπίζω να επιστρέψει και να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία που είχε στον Παναθηναϊκό».

Για τη Ρόμα και την κατάσταση εκεί: «Έχω ωριμάσει πνευματικά, τώρα μπορώ να ακούω τις αηδίες που λέγονται όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τα αποδυτήρια ήταν χάλια, καταλήξαμε να είμαι περισσότερο Ιταλός από τους Ιταλούς. Πως να αντιδράσω όταν καταλήγω να είμαι στον πάγκο της Β’ ομάδας του συλλόγου;

Από τους Νέους της Σουηδίας βρέθηκα στον πάγκο των Νέων ενός ιταλικού συλλόγου, όλη αυτή η εμπειρία με έκανε πιο ώριμο πνευματικά. Κάποια στιγμή κλήθηκα στην Εθνική U19 της Σουηδίας και σκόραρα στον αγώνα κόντρα στην Ιταλία, όλα άλλαξαν μετά από αυτό τον αγώνα, απέκτησα μεγαλύτερο σεβασμό στα αποδυτήρια».

Για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα: «Όλα εξαρτώνται από μένα. Θα είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις να τα πάω όσο το δυνατόν καλύτερα. Στον Παναθηναϊκό δεν έχει σημασία πως σε λένε, τι ηλικία έχεις, αν αποδίδεις καλά θα έχεις την ευκαιρία σου».

Για το κλίμα στη Λεωφόρο: «Επικρατεί χάος!», σχολίασε χαμογελώντας, τονίζοντας πως ανυπομονεί να ζήσει και αυτός την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.