ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστροφή στην δράση για την Δίελα

Ένα ευχάριστο επιφύλασσε το χθεσινό φιλικό της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη της Αγίας Παρασκευής.

Επιστροφή στην δράση για την Δίελα

Η Ιωάννα Δίελα πήρε χρόνο συμμετοχής, δείχνοντας ότι επανακάμπτει μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της την περσινή σεζόν.

Η παίκτρια του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας τον Δεκέμβριο είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει την υπόλοιπη σεζόν.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» την χρησιμοποίησε επτά λεπτά και δείχνει ότι μπορεί να της δώσει χρόνο, προκειμένου να επανέλθει πλήρως από τον σοβαρότατο τραυματισμό της.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.