ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κομβικός ο Πορτογάλος

Οι έξι από τους εφτά βαθμούς στο πρωτάθλημα είναι έργο Ζέκα στον οποίο ο προπονητής πρέπει να ανάψει λαμπάδα!

Κομβικός ο Πορτογάλος

Ο Γιάννης Αναστασίου πρέπει ν’ ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του Ζέκα που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κρατάει μόνος του το οικοδόμημα στο κέντρο, πάνω που ο κόουτς πειραματίζεται διαρκώς για τη σύνθεση του άξονα.

Ο «Ολλανδός» είχε κολλήσει όλο το καλοκαίρι στον Μεχντί Αμπέντ κι όταν ο Αλγερινός έμεινε στη Νιουκάστλ ο προγραμματισμός έγινε άνω-κάτω.

Ο Μπούι προσπαθεί να συνέλθει από το πολιτισμικό σοκ της μετακόμισης στο ελληνικό πρωτάθλημα από κοτζάμ Γιούβε, ο Ατζαγκούν κοιτάζει να φορμαριστεί, ο Δώνης δοκιμάζεται ως αμυντικός μέσος, ο Μέντες ως κεντρικός μπακ, ο Πράνιτς «βαριέται» κι ο Πορτογάλος (που και πέρσι ήταν από τους καλύτερους χωρίς να σκοράρει ούτε μία φορά!) τρέχει για όλους!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα πόδια του οφείλονται οι έξι από τους εφτά πόντους του κυπελλούχου, το γκολ χθες ήταν «χρυσάφι», ενώ μην ξεχνάτε και την υπέροχη σέντρα στον Πέτριτς στο 2-1 με τον Πανιώνιο.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.