ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπερασπίζεται τον τίτλο του…

Ο τίτλος του κυπελλούχου Ελλάδας του ανήκει και αρχής γενομένης από σήμερα στον Βόλο (19:00, OTE sport 2, panathinaikos24.gr), με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό, το «τριφύλλι» θέλει να ξεκινήσει με το δεξί, την υπεράσπιση του.

Υπερασπίζεται τον τίτλο του…

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Παναιτωλικό και τα Χανιά στον 8ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας πρεμιέρα σήμερα στον Βόλο, σε μία έδρα όπου δεν έχει και τις καλύτερες των αναμνήσεων.

Εκτός Ζέκα, Νάνο και Σίλντενφελντ

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να ξεκουράσει τον αρχηγό της ομάδας, τον Κροάτη αμυντικό αλλά και τον Νάνο, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο έχει επιστήσει την προσοχή του σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ούτως ώστε να μπορέσει το «τριφύλλι» να πάρει τη νίκη στο ΕΑΚ Βόλου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.627 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στον «κατεβάσει» τους Στιλ, στο τέρμα, ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του θα ντεμπουτάρει με την «πράσινη» φανέλα, στην άμυνα οι Μπούρμπος, ΡΙσβάνης, Κουτρουμπής και Χουχούμης, στη μεσαία γραμμή οι Λαγός, Δώνης, Μπαϊράμι, έχοντας μπροστά τους, τους Ατζαγκούν, Ντίνα και Κλωναρίδη, είτε σε 4-4-2 με ρόμβο, είτε σε 4-3-3.

Η υπόλοιπη αποστολή θα αποτελείται από τους Κοτσόλη, Αναγνωστόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μπούι, Καρέλη, Πράνιτς, Σταματάκη και Πέτριτς. Εκτός των «Σίφο», Νάνο και Ζέκα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Μέντες (ελαφρύ τράβηγμα) και Σπυρόπουλος (ανέτοιμος).

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.