ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Απλά και Παναθηναϊκά

Χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Ατζαγκούν (18') ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου, στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας. Καλές εμφανίσεις από Μπαϊράμι και Στιλ.

Απλά και Παναθηναϊκά

Πρεμιέρα με νίκη στο θεσμό έκανε ο Παναθηναϊκός που δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό Βόλου. Αξιοσημείωτη η εμφάνιση του Εμίρ Μπαϊράμι ο οποίος έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Βόλου.

Το ματς

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση. Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά και οι πράσινοι πίεζαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, με την πρώτη τελική για το τριφύλλι να έρχεται στο 8′ με τον Κολλίτση να αποκρούει το καλό σουτ του Πράνιτς.

Στη συνέχεια και στο 11′ της αναμέτρησης ο Μλάντεν Πέτριτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως το πλάσε που επιχείρησε το έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γιαλούσης. Τελικά το γκολ για τους πράσινους, ήρθε στο 18′ με τον Ατζαγκούν να κρεμάει τον τερματοφύλακα του Βόλου ο οποίος ήταν εκτός εστίας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν να πιέζουν για την επίτευξη δεύτερου τέρματος.  Πολύ καλή στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης ήταν η παρουσία του Μπαϊράμι ο οποίος έκανε ότι ήθελε την άμυνα των Θεσσαλών. Μετά από ένα πεντάλεπτο πίεσης, οι πράσινοι πήραν και πάλι την κατοχή και έλεγχαν πλήρως την ροή του αγώνα. Στο 37′ όμως η λάθος έξοδος του Στιλ πήγε να δημιουργήσει πρόβλημα στους πράσινους, αλλά ήταν εκεί και έδιωξε τον όποιο κίνδυνο πήγε να δημιουργηθεί ο Πέτριτς. Πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Κλωναρίδης έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Κολλίτση και κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στ’ αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Κορνελάτο να αντικαθιστά τον Θέο.  Οι πράσινοι συνέχιζαν να πιέζουν τα δύο σέντερ μπακ των ερυθρολεύκων, με αποτέλεσμα να κλέβουν αρκετές φορές την μπάλα. Στο 55′ οι πράσινοι σε αντεπίθεση δεν κατάφεραν να σκοράρουν για δεύτερη φορά με τον Πέτριτς.  Στο 61′ ο Πράνιτς τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Μπούι. Επιπλέον ο Μλάντεν Πέτριτς ήταν για άλλη μία φορά σε πολύ κακή μέρα. Με την είσοδο του Δώνη ο Μπαϊράμι με τον Κλωναρίδη αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο των πρασίνων από το 63′ και μετά.

Στο 67′ λεπτό ο Μπούι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι σε τετ α τετ ύστερα από πάσα του Δώνη. Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70′ ο Μπαϊράμι πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο και έφτασε μέχρι την περιοχή, όμως στο γύρισμα που επιχείρησε μπλόκαρε ο Κολλίτσης. Στο 80′ του παιχνιδιού ο Στιλ δήλωσε παρών και απέκρουσε το γυριστό του Πινάρες μέσα από την περιοχή.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός Βόλου πίεζε και οι πράσινοι έβρισκαν κενούς  χώρους με τον Καρέλη να αστοχεί στο 83΄ύστερα από πολύ καλή μπαλιά του Μπούι. Έτσι οι πράσινοι πήραν τη νίκη σχετικά εύκολα με διακριθέντες τόσο τον σκόρερ Ατζαγκούν όσο και τον Εμίρ Μπαϊράμι ο οποίος έκλεψε και την παράσταση με τις ενέργειες του.

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κολλίτσι, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας, Πινάρες, Θέος (46’ Κορνελάτος), Ζέσους, Μπιτάνγκ, Κούτσι.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (63’ Μπούι), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (75’ Καρέλης), Πέτριτς (65’ Δώνης), Κλωναρίδης.

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ - ÐÁÏ
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ - ÐÁÏ
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ - ÐÁÏ
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ - ÐÁÏ
1179582
ÓÔÉË  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ - ÐÁÏ

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ