Ποδόσφαιρο

Δικαίωμα έφεσης διατηρεί ο Ερασιτέχνης

Δικαίωμα έφεσης διατηρεί ο Ερασιτέχνης

Το δικαίωμα να προσβάλει την απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου για το γήπεδο της Λεωφόρου, διατηρεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα.

Η εφημερίδα «Livesport» με σημερινό της δημοσίευμα δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα που έχει προκύψει με τα 7 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας για την ανακατασκευή της Λεωφόρου και το «μπλοκάρισμά» τους από το Ελεγκτικό Συμβούλιο.

Με τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι στιγμής το δικαίωμα έφεσης πάνω στην απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου διατηρούσε η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα το δικαίωμα έφεσης και προσβολής της απόφασης του Ελεγκτικού Συμβουλίου διατηρεί και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, αφού είχε συμμετάσχει στην σύμβαση που είναι εγκριθεί από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτό λύνει τα χέρια στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», αφού έχουν πλέον την δυνατότητα να ενεργήσουν και μόνοι τους – ΠΑΕ και Ερασιτέχνης – ανεξάρτητα από την στάση που θα κρατήσει στο θέμα η νέα περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Πιθανότητα συμπόρευσης με την νέα Περιφερειακή Αρχή μοιάζει αδύνατη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει κι εκείνος τα δικά του όπλα στην υπόθεση.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ