Μπάσκετ

Ολιγωρία στο Μόναχο δεν επιτρέπεται

Ολιγωρία στο Μόναχο δεν επιτρέπεται

Πολλά ριμπάουντ έχασαν χθες οι «πράσινοι» κάτι που απαγορεύεται την άλλη αγωνιστική απέναντι στην πιο... σωματώδη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε μετά κόπων και βασάνων τη Μπάγερν που την επόμενη αγωνιστική  θα καίγεται να εκμεταλλευτεί την έδρα κόντρα στον νταμπλούχο Ελλάδας για να μην μείνει από το ξεκίνημα πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Αν οι δικοί μας πάρουν το «διπλό» κατά πάσα πιθανότητα εξασφαλίζουν σε μεγάλο ποσοστό την παρουσία τους στη β΄ φάση που είναι κι ο… στόχος για φέτος! Οι Βαυαροί έκαναν θραύση στα ριμπάουντ στη Βαρκελώνη (31 αμυντικά και –κυρίως-12 επιθετικά), κάτι που χτυπά καμπανάκια ενόψει 2ης αγωνιστικής όπου δεν επιτρέπονται ολιγωρίες.

Εδώ οι Πολωνοί ανανέωσαν 10 επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ  με τις περιστροφές να μην λειτουργούν και τα κενά να είναι θεόρατα ανάμεσα στους «πράσινους». Η Μπάγερν έχει πολλά μεγάλα κορμιά (2.08 ο Αμερικανός Μπράιαντ, 2.16 οι Γερμανοί Γάγκλα, Μαϊρ, 2.10 ο Σέρβος Στίματς, 2.08 οι Γερμανοί  Μπένζιγκ, Ιντμπί, 2.04 ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς), συνεπώς επιβάλλεται προσοχή στην εναέρια κυκλοφορία όπου χθες οι νταμπλούχοι δεν πήραν καλό βαθμό.

Δημήτρης Στρατής 

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ