ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Νίκη και για την ψυχολογία»

Τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους θα ψάξει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Διαμαντή Χουχούμη.

«Νίκη και για την ψυχολογία»

Την πεποίθησή του ότι η διακοπή του πρωταθλήματος έκανε καλό στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Διαμαντής Χουχούμης μιλώντας στην κάμερα της Nova για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός άσος υποστήριξε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δούλεψαν αυτό το χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ματς με την Εστορίλ τούς πείσμωσε: «Κάνουμε καλή δουλειά στην ομάδα και με την Εστορίλ δεν το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Ναι, μας πείσμωσε αυτή η ήττα».

Για το αν σκέφτονται τα ματς με PSVκαι Ολυμπιακό: «Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να παίξουμε με ανεβασμένη ψυχολογία με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό. Το κάθε ματς είναι ξεχωριστό και έτσι το βλέπουμε».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ παίζει αμυντικά και θα είναι πιο δύσκολο να βρούμε χώρους, αλλά πιστεύω ότι θα κριθεί στο ποιός θα τελειώσει πιο γρήγορα τις φάσεις. Η διακοπή μας έκανε καλό και δουλέψαμε και στα τελειώματα στα οποία είχαμε αδυναμία και νομίζω πως θα φανεί αυτό μέσα στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.