ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο πλευρό τους ο Μπεργκ (Pic)

Τον Μάρκους Μπεργκ βρήκαν μπροστά τους οι πράσινοι, κάνοντας βόλτα στους εσωτερικούς χώρους του «Phillips Stadion», όπου δεσπόζουν μεγάλοι αστέρες που φόρεσαν την φανέλα της PSV κατά το παρελθόν. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Στο πλευρό τους ο Μπεργκ (Pic)

Ο Μάρκους Μπεργκ αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-2011 στην ολλανδική ομάδα, ως δανεικός από το Αμβούργο, και σε 25 παρουσίες σκόραρε 9 φορές με τους ανθρώπους της PSV να τον κατατάσσουν στους σημαντικούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του συλλόγου και να του δίνουν θέση στο «Philips Stadion».

Έτσι μέσα στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων του εντυπωσιακού γηπέδου της PSV, υπάρχει μαζί με τους Ρονάλντο, Ρομάριο, Φαν Νιστελρόϊ και η φωτογραφία του Σουηδού στράικερ του τριφυλλιού.

01

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.