ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ

Στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας επιστρέφει ο Μάρκους Μπεργκ, για τα ματς των προκριματικών του Euro 2016, με Μαυροβούνιο και Γαλλία.

Στην Εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ

Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού που πρόσφατα επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από το δίμηνο τραυματισμό του, έλαβε την πρόσκληση για να συμμετάσχει στα ματς της Εθνικής Σουηδίας με Μαυροβούνιο και Γαλλία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σκανδιναβών, Μάρτιν Χάμρεν δείχνει να πιστεύει στις ικανότητες του 28χρονου και γι αυτό τον συμπεριέλαβε στις λίστα με τους λεγεωνάριους των Σουηδών, μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τζίμι Ντουρμάζ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.