ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατατέθηκε η πρόταση στον Μπεργκ

Πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ για έναν ακόμη χρόνο κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, με αυξημένες αποδοχές και ρήτρα αποδέσμευσης για το εξωτερικό.

Κατατέθηκε η πρόταση στον Μπεργκ

Αυτό που γραφόταν εδώ και καιρό έγινε τελικά πράξη με τον Παναθηναϊκό να καταθέτει στον Μάρκους Μπεργκ επίσημη πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα«Goal news» οι «πράσινοι» πρότειναν στον παίκτη να επεκταθεί το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο (το 2017 λήγει αυτό που είναι σε ισχύ) με αύξηση στις αποδοχές του που θα φτάνει το 30% από τα χρήματα που λαμβάνει (πάνω από 600.000 ευρώ με τη νέα πρόταση).

Στην πρόταση περιλαμβάνεται υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα του εξωτερικού, ενώ ο Παναθηναϊκός ζητάει διαπραγμάτευση για το ποσοστού μεταπώλησης (10%) που διατηρεί ακόμη η πλευρά του παίκτη από τη μεταγραφή του το 2013 από το Αμβούργο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σουηδός επιθετικός έχει ήδη ενημερωθεί για την πρόταση μέσω των εκπροσώπων του και αναμένεται να απαντήσει με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Σουηδίας για τους αγώνες με Μαυροβούνιο και Γαλλία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.