ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης χωρίς τους διεθνείς.

Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, καθώς μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» επέστρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης (13/11) στις προπονήσεις.

Από την απογευματινή προπόνηση των «πράσινων» απουσίασαν οι Μπεργκ, Μπερίσα, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Καρέλης και Ντίνας καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Παράλληλα εκτός προγράμματος έμειναν και οι τραυματίες Αμπντούλ Ατζαγκούν και Κάρλος Ζέκα που ακολουθούν τις θεραπείες τους, ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας. Ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά, αύριο στις 4 το μεσημέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.