ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Στόχος μας είναι οι νίκες σε όλα τα ματς»

Να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα θέλει η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Καλαμάκι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Στόχος μας είναι οι νίκες σε όλα τα ματς»

Εκτός έδρας με αντίπαλο το Καλαμάκι δοκιμάζεται η ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη έχει στόχο την πρώτη της νίκη προκειμένου να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα.

Αυτό υποστήριξε στις δηλώσεις του και ο τεχνικός της ομάδας, που τόνισε ότι στόχος είναι οι νίκες σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδι του πρώτου γύρου, ανεξαρτήτως δυσκολίας.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δουλεύουμε σκληρά και στόχος μας είναι μόνο οι νίκες σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Και στα θεωρητικά εύκολα, αλλά και στα θεωρητικά δύσκολα, καθώς είναι όλα μέσα στην έδρα μας, εκτός από το ματς με την Χίο» ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή, που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

To πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών:

14.00     ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ (Σκαλοχωρίτης, Κωνσταντινίδης)

16.00     ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Σταυρόπουλος, Στεφανάκης)

17.00     ΠΑΟΚ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μονιούδης, Κουρτίδης)

18.00     ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Κατσώνης, Θωμάς)

19.00     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ (Σταυρίδης, Κατσαρός)

19.00     ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σταυρόπουλος, Βόσικας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.