ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κακή άμυνα και ήττα

Οι πράσινοι είχαν πολύ κακή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να δεχθούν 3 γκολ. Αρκετές ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Δώνης και Μπερίσα τα γκολ.

Κακή άμυνα και ήττα

Οι πράσινοι πλήρωσαν την πολύ κακή αμυντική τους λειτουργία. Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποιείσαι για πρώτη φορά 3 στοπερ κάτι που δεν του βγήκε και τόσο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία ακόμα και να πάρει το ματς

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα νωθρός στο πρώτο μέρος. Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα με ένα σχήμα 3-5-2 το οποίο στην άμυνα γινόταν 5-3-2.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κοτσόλης, ως στόπερ αγωνίστηκαν οι Σίλντεφελντ, Ρισβάνης και Τριανταφυλλόπουλος, ο Μπούρμπος ήταν το δεξί μπακ-χαφ και ο Χουχούμης το αριστερό, ενώ οι Λαγός και Μπούι βρίσκονταν στον άξονα. Μπροστά τους έπαιζε ο Ντίνας, ενώ ο Κλωναρίδης πλαισίωνε τον Πέτριτς στην επίθεση.

Το πρόβλημα το “τριφυλλιού” εστιαζόταν κυρίως στην άμυνα όπου επικρατούσε ασυνεννοησία. Η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει δις με τους Αραβίδη στο 29′ και Πλατέλλα στο 36′.

Το “τριφύλλι” είχε μόλις μια μεγάλη ευκαιρία στο 34′, όταν το γυριστό σουτ του Ρισβάνη τράνταξε τα δοκάρια του Ανέστη.

«Τούμπα» μέσα σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο έφερε ο Παναθηναϊκός το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ καλύτερα μετά την ανάπαυλα και έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της ΑΕΚ.

Η αλλαγμένη ενδεκάδα του Γιάννη Αναστασίου έφερε άμεσα αποτελέσματα και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πρώτα ο Δώνης (47’) και στη συνέχεια ο Μπερίσα (55’) έκαναν… τσακ-μπαμ το 2-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Αντίθετα, η ομάδα του Δέλλα έδειχνε να έχει χάσει την ηρεμία της, αλλά παρότι κινδύνευσε να δεχτεί και τρίτο γκολ βρήκε τον δρόμο και πάλι προς τα δίχτυα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντακόλ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή στο 67’.

Μετά το 3-2 το ματς άνοιξε. Οι δύο ομάδες βρήκαν αρκετούς χώρους και είχαν την ευκαιρία να βρουν και πάλι τον δρόμο προς το γκολ. Από την μία πλευρά, η «Ένωση» δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, ενώ από την άλλη, οι «πράσινοι» είδαν τον Γιάννη Ανέστη να τους στερεί την ισοφάριση. Έτσι, παρά τις ευκαιρίες το 3-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης (85′ Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος (85′ Σβάρνας), Λαμπρόπουλος (66′ Σαρρής), Πεταυράκης (74′ Γροντής), Κορδέρο (74′ Φαγιέ), Ανάκογλου (66′ Ρόβας), Πλατέλας (62′ Ντούνης), Μάνταλος (42′ Ντακόλ), Μπαρμπόσα (69′ Μπρέσεβιτς), Άραβιδης (62′ Ζόριτς).

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Πέτριτς.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στιλ, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Μέντες, Νάνο, Δώνης, Σταματάκης, Νίνης, Μπαϊράμι, Μπερίσα, Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.