ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά με Μπεργκ

Οι πράσινοι είναι κοντά στην στην επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ καθώς και οι δύο πλευρές επιθυμούν αυτή την συνέχιση της συνεργασίας. Σήμερα η συνάντηση μεταξύ της πλευράς Μπεργκ και των διοικούντων.

Πολύ κοντά με Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ με χθεσινές του δηλώσεις τόνισε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Οι διοικούντες την ομάδα είναι διατεθειμένη να του κάνουν μια πολύ καλή, για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, πρόταση για επέκταση συμβολαίου.

Άνθρωποι από το γραφείο που εκπροσωπεί τον Σουηδό φορ βρίσκονται στην Αθήνα από το Σάββατο και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για ανανέωση μέχρι το 2018, που βρήκαν πρόσφορο έδαφος για συμφωνία. Ο 27χρονος επιθετικός είναι ικανοποιημένος από την προσφορά των «πρασίνων», ενώ μένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες, με την πλευρά του Μπεργκ να κάνει στο σημερινό ραντεβού κάποιες αντιπροτάσεις.

Στη σημερινή καθοριστική συνάντηση των δύο πλευρών, εκτός από τους Φύσσα και Βόκολο, δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ όλα δείχνουν πως δεν απέχει πολύ η οριστική συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και συμφωνία να μ,ην επέλθει ανάμεσα στις δύο πλευρές ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, ενώ θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να επιτευχθεί.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.