ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθεραπεία οι βασικοί, κανονικά ο Καρέλης

Ξεκίνησε η προετοιμασία του τριφυλλιού, ενόψει του Κυριακάτικου ματς με τη Βέροια, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Μόσχα να κάνουν αποθεραπεία.

Αποθεραπεία οι βασικοί, κανονικά ο Καρέλης

Με προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Βέροια

Όσοι «πράσινοι» έπαιξαν στο χθεσινό ματς με τη Ντιναμό Μόσχας έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις με πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Ατζαγκούν συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Καρέλης έβγαλε όλο το πρόγραμμα, επιστρέφοντας κανονικά στη δράση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, θα επιστρέψουν ξανά στο Κορωπί, αύριο στις 5 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.