ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια με Εστορίλ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους φίλους της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων στον τελευταίο αγώνα των «πρασίνων» στο Europa League με την Εστορίλ.

Τα εισιτήρια με Εστορίλ

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι από την Πέμπτη 4/12 ξεκινά -αποκλειστικά για τα Μέλη-, η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Παναθηναϊκός – Estoril που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» (11/12 και ώρα 20:00) για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League.

Από τη Δευτέρα 8/12 όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια με την Estoril, μέσω του νέου συστήματος e-tickets . Επίσης, την ίδια ημέρα ανοίγουν και τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 4, τα οποία λειτουργούν 9:30 π.μ. έως 5:30 μ.μ. και όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται για την αγορά έως τεσσάρων (4) εισιτηρίων στο όνομά τους.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως συνηθίζεται ανήμερα του αγώνα, τα εκδοτήρια λειτουργούν στη Θύρα 4 και στη Θύρα 5 από τις 10:30 έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές έχουν ως εξής:

Θύρες: 6, 7, 13, 14 για Συμμάχους 10 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 15 Ευρώ.

Θύρες: 5Β, 8, 12, 1 για Συμμάχους 15 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 20 Ευρώ.

Θύρες: 9, 11, 2, 5Α, 4, για Συμμάχους 25 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 30 Ευρώ.

Θύρα: 10 για Συμμάχους 40 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 50 Ευρώ.

Θύρα 3: για Συμμάχους 60 Ευρώ, για λοιπούς φιλάθλους 80 Ευρώ.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, βοηθούν στη σχεδιαζόμενη ανάπλαση της πιο ιστορικής έδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.