ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έτοιμες για ακόμα μία μεγάλη νίκη

Στον «τάφο του Ινδού» υποδέχεται ο Παναθηναϊκός τον Αθηναϊκό αύριο το βράδυ (5/12, 20.30), για την 10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Έτοιμες για ακόμα μία μεγάλη νίκη

Ο κόουτς της ομάδας, Πέτρος Πρέκας ετοιμάζει τις «πράσινες» με μοναδικό στόχο την νίκη, ενώ όπως πάντα στο πλευρό τους θα είναι ο κόσμος του «τριφυλλιού»  για να υποστηρίξει τις προσπάθειες τους.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει και ιδιαιτερότητες, καθώς επιστρέφουν ως αντίπαλοι ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Γιασεμής Σαμαντούρας αλλά και η Νταϊάνα Ντέλβα.

«Εμείς από την αρχή της χρονιάς έχουμε πει ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αυτό είναι ακόμα ένα απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας με έμπειρες και καλές παίκτριες, με νέο τεχνικό επιτελείο και ίσως και με αλλαγές στο ρόστερ. Αυτό μας βάζει σε ακόμα μεγαλύτερους προβληματισμούς στο παιχνίδι και εμείς προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται ώστε να είμαστε πανέτοιμοι. Περιμένουμε τον κόσμο μας και αύριο, όπως κάνει πάντα να μας στηρίξει για να καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα μια νίκη», δήλωσε χαρακτηριστική ο Πέτρος Πρέκας.

Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και κομισάριοι της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών:

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 20.30 Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός Πόντας-Χρηστίδης Π (Πετράκης) Κυριακή 7 Δεκεμβρίου

13.30 Τερψιθέα-Πρωτέας Β. Σιώκας-Τσάτσης (Μαυρουδής)

13.00 Παναθλητικός-Αναγέννηση ΝΡ Σιταρίδης-Τζιοπάνος (Πολυχρονίδης)

14.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Β. Παπαγεωργίου-Ελευθεριάδης (Ανδρίτσος)

12.00 Ελληνικό-Ιπποκράτης Μπούκας-Φραγκούλη (Σωτηριάδης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.