ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πολλά τα «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού ΑΟ

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν ακόμα μία νίκη, αυτή την φορά απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού και το γυναικείο τμήμα θέλησε να ευχαριστήσει όποιον βοήθησε για την μετακίνηση της αποστολής.

Πολλά τα «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού ΑΟ

Μετά λοιπόν την 9η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 βόλεϊ των γυναικών, ο Παναθηναϊκός ΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και αναφέρει:

Το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού πανηγύρισε χτες ακόμα μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας τις εννέα συνεχόμενες και θέλει για την αποστολή στους Μακεδόνες Αξιού να ευχαριστήσει θερμά:

-Την Avance Rent A Car για τις μετακινήσεις -Τη Θύρα 13 Βορείου Ελλάδος (Green North Club) για την οικονομική στήριξη -Τους οπαδούς για τη συγκλονιστική παρουσία τους στο κλειστό της Χαλάστρας – Το Γ.Σ Ηρακλή για την παραχώρηση του γηπέδου για πρωινή προπόνηση

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περιμένουμε όλους τους φίλους του τριφυλλιού το Σάββατο (13/12, 15.00) στο κλειστό της Κυψέλης για την τελευταία αναμέτρηση του 2014 κόντρα στον Ηρακλή!

Τέλος, οι προσκλήσεις για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ενίσχυσης του τμήματος κυκλοφορούν από αύριο (10/12) και θα διατίθενται από το απόγευμα από τον Τάφο του Ινδού και από τα γραφεία του Συλλόγου (Κόνιαρη 45) αλλά και πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/12) στην είσοδο του κλειστού του Πανελληνίου Γ.Σ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.