ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσεκάρει Χουάνμα

Τον 32χρονο Ισπανό αμυντικό της Νουμάνθια, Χουάνμα τσεκάρει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Τσεκάρει Χουάνμα

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ώστε να θωρακίσουν τα μετόπισθεν και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον ισπανικό Τύπο, φέρεται να εξετάζουν την περίπτωση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού της Νουμάνθια, Χουάνμα.

Ο Ισπανός αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής, έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν οι «πράσινοι» και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του είναι προσιτές για το «τριφύλλι» ενώ και η Νουμάνθια δεν θα πει όχι σε ενδεχόμενη πώλησή του.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χουάνμα στο βιογραφικό του μετράει 146 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει 17 γκολ, βγάζοντας παράλληλα και 3 ασίστ.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Βεθιντάριο (2002-’03), Λας Πάλμας (2003-’08), Βαγιεκάνο (2008-’09), Ουέσκα (2009-’10), Οβιέδο (2010-’12), ενώ από το 2012 ανήκει στη Νουμάνθια.

Στα πλεονεκτήματά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι οι συχνές προωθήσεις του στις στημένες φάσεις, καθώς τον βοηθάει και το ύψος του (1,85) ενώ έχει και γερό άλμα και στο γεγονός αυτό, οφείλονται και τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει.

Αν ψάξει κανείς για κάτι αρνητικό, θα σταθεί στην ταχύτητά του, καθώς δεν είναι αρκετά γρήγορος, όμως έχει σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα, διαβάζοντας τις φάσεις.

Το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χερέθ στις 17/02/2013

Το γκολ κόντρα στην Έλτσε στις 17/03/2013

Το γκολ του κόντρα στη Μούρθια στις 29/03/2013

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.