ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Ήταν διαφορετικά χωρίς τον Διαμαντίδη»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Πασκουάλ, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδος του, ενώ παράλληλα τόνισε πως ήταν διαφορετικό το ματς, καθώς απουσίασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Πασκουάλ: «Ήταν διαφορετικά χωρίς τον Διαμαντίδη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη σε ένα παιχνίδι που κυριαρχήσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος, με εξαίρεση κάποια λεπτά στην τρίτη περιόδου που χρειάστηκε να προσπαθήσουμε εκ νέου για να πάρουμε τα ηνία.

Προφανώς επρόκειτο για ένα διαφορετικό παιχνίδι απόψε απ’ τη στιγμή που δεν υπήρχε ο Διαμαντίδης, αλλά τελικά καταφέραμε να φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη και μας ικανοποιεί το ότι τερματίσαμε στην πρώτη θέση.

Για το περιστατικό με την φάρσα:

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.832 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με βόμβα στην καριέρα μου. Μας κόστισε λιγάκι πνευματικά και σωματικά μέχρι να αρχίσει ξανά ο αγώνας.

Η αστυνομία έδρασε γρήγορα, ενώ με ευχαριστεί που το κοινό επέστρεψε και είδε τον αγώνα. Γιατί εμάς αυτός είναι ο στόχος μας, να παίζουμε για τον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.