ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δωνης: «Να κάνουμε δυναμικό σερί»

Για την εξτρά δύναμη που δίνει το «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά και για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στη Nova, ο Χρήστος Δώνης.

Δωνης: «Να κάνουμε δυναμικό σερί»

Ο νεαρός χαφ τόνισε πως με την βοήθεια του κόσμου, θα πρέπει να συνεχιστεί το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων, ενώ σχετικά με την περαιτέρω συμφωνία του με το τριφύλλι, τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάμε κάθε ματς διαφορετικά και να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα με στόχο τη νίκη. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια και θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό σερί».

Για το αν άλλαξε κάτι στο ματς με τον Εργοτέλη:

«Δεν αλλάζει κάτι. Στις προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες δουλεύουμε στα τελειώματα. Αυτό ήταν που έλειπε από το παιχνίδι μας, να τελειώνουμε τις φάσεις. Όπως φάνηκε αν αξιοποιείς τις πρώτες ευκαιρίες που έχεις, το έργο σου γίνεται πιο εύκολο».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.719 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τον Λεβαδειακό:

«Όλα τα ματς θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Θα είναι δύσκολο ματς και ο Λεβαδειακός θα έρθει να παίξει κλειστά. Πρέπει να παίξουμε σωστά για να τους διασπάσουμε. Επιθετικά είναι μια καλή ομάδα και αν δεν είμαστε σοβαροί θα έχουμε πρόβλημα».

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και το κάτι παραπάνω: 

«Είναι θετικό το ότι θα δώσουμε τα περισσότερα ματς στην Αθήνα και μάλιστα τα πιο πολλά στην έδρα μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ματς όπως πρέπει ειδικά στην έδρα μας μαζί με τον κόσμο μας και να τα πάρουμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: 

«Σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα μπορούμε να τα πούμε καλύτερα για αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.