ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η εκτός έδρας «αρρυθμία» και η Γαλατά

Ο Παναθηναϊκός πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από το Ζηρίνειο και τη μαχητική ΑΕΝΚ, δείχνοντας για ακόμα μια φορά, ότι μακριά από το ΟΑΚΑ, ζορίζεται. Το μυαλό στη Γαλατά από σήμερα.

Η εκτός έδρας «αρρυθμία» και η Γαλατά

Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο το ντεφορμάρισμα για τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή, κάνουν την κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση για τον «εξάστερο» δύσκολη, ωστόσο οι στόχοι παραμένουν… εφικτοί.

Όπως ομολόγησε χθες ο Νίκος Παππάς, αλλά και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς πριν από μέρες, η ομάδα δυσκολεύεται μακριά από το Μαρούσι κάτι που έχει προβληματίσει και αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μέσα και… έξω από το «τριφύλλι».

ΣΕΦ, Πυλαία, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Μιλάνο, Κωνσταντινούπολη και Μόναχο, αποτέλεσαν μέχρι τώρα, «απόρθητα κάστρα» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κέρδισε μόνο στην Πολωνία (Τουρόφ), ενώ τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεται και σε έδρες όπως η Πάτρα και η Κηφισιά.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» χρειάζονται μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας για να μπορέσουν να αποκτήσουν ξανά την χαμένη τους αυτοπεποίθηση, καθώς η πρόκριση από το Τop-16 στους «8», ναι μεν περνάει από το ΟΑΚΑ, αλλά το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να «αποδράσει» με κάποιο η κάποια διπλά από Βερολίνο (Άλμπα), Κωνσταντινούπολη (Γαλατά), Σερβία (Ερυθρό Αστέρα) και Τελ Αβίβ (Μακάμπι) για να να έχει όσες περισσότερες πιθανότητες μπορεί, ούτως ώστε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, με την 2η θέση να μην φαίνεται απατηλό όνειρο, αν και εφόσον κρατήσει το αήττητο στο ΟΑΚΑ (η τελοσπάντων κάνει όσα περισσότερα διπλά μπορεί).

Το μυαλό στη Γαλατά

Χρόνος για ξεκούραση και πολύ… κουβέντα δεν υπάρχει, καθώς η Γαλατά έρχεται στην Αθήνα, έχοντας στην πλάτη της την ήττα από την Άλμπα μέσα στην Πόλη, παίζοντας τα ρέστα της στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή 30/1, 21:45, ΝΕΡΙΤ).

Το ματς είναι «τελικός» και δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και άπαντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Παρασκευής. Οι Τούρκοι έχουν τα προβλήματα τους (αγωνιστικά και μη), ωστόσο παραμένουν επικίνδυνοι και ως εκ τούτου το ματς χρειάζεται τη μέγιστη προσοχή, καθώς μια ενδεχόμενη εντός έδρας απώλεια θα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.