ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάρκοβιτς: «Νικητής στον αέρα…»

Ο προπονητής του Γκάνι Λαβάλ στην Τραμπζονσπόρ και πρώην του Πανιωνίου και ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς, χαρακτήρισε τον νιγηριανοαμερικανό, ως «νικητή στον αέρα» , μιλώντας στην «SportDay».

Μάρκοβιτς: «Νικητής στον αέρα…»

Ο Μάρκοβιτς είχε υπό τις οδηγίες του τον Γκάνι Λαβάλ στην Τουρκική ομάδα και είναι ο πλέον κατάλληλος για να σκιαγραφήσει το προφίλ του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στην «SportDay» ο Νέναντ Μάρκοβιτς:

«Είναι αθλητικός και εκρηκτικός παίκτης και νικητής στον αέρα. Είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι να του προσφέρουν πάσες στον αέρα και να καρφώνει.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 26.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γενικότερα προσφέρει ουσία και θέαμα και μπορεί να κάνει χαρούμενους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Επίσης, μαρκάρει ψηλά στην άμυνα και συμβάλλει με τις τάπες ενώ μπορεί να προσφέρει μέσω πικ εν ρολ ολοκληρώνοντας έτσι εκρηκτικά τις φάσεις και πιστεύω ότι με παίκτες όπως ο Διαμαντίδης θα το κάνει εξαιρετικά».

Τα νούμερα του Λαβάλ στην Τραμπζονσπόρ

Ο Γκάνι Λαβάλ έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, έχοντας 9,7 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,2 τάπες σε 16,1 λεπτά κατά μέσο όρο σε 24 εμφανίσεις. Πέρσι με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο είχε στην Ευρωλίγκα 6,3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 τάπα ανά αγώνα.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.