ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να κερδίσουμε»

Για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στα Ιλίσια, μίλησε ο προπονητής της ομάδας πόλο, Κώστας Λούδης ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς.

Λούδης: «Δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να κερδίσουμε»

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή αλλά την έχει μέσα στο «σπίτι» του στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο τη 10η στροφή του πρωταθλήματος πόλο αφού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στις 4.30μ.μ.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θέλουν την συμπαράσταση του κόσμου τους προκειμένου να τα δώσουν όλα στην προσπάθεια για την κατάκτηση μιας ακόμη νίκης στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στο δικέφαλο του Βορρά, με τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Λούδη να δηλώνει για το παιχνίδι:

«Είναι σαφώς ένα δύσκολο ματς, όμως είναι μέσα στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το παιχνίδι και με τη συμπαράσταση του κόσμου θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνουμε στη 2η θέση στην βαθμολογία».

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.