ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Προσπάθεια μέχρι το τέλος»

Ο Νάνο μιλάει στο match programme του αγώνα με τον Παναιτωλικό, για την προσπάθεια που θα κάνουν οι «πράσινοι» μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Νάνο: «Προσπάθεια μέχρι το τέλος»

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, μιλάει για την δύναμη που δίνει η έδρα την φετινή χρονιά και αναφέρεται στην πρόσφατη βράβευση του ως ο καλύτερος αριστερός αμυντικός του πρωταθλήματος για την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει στο Αγρίνιο με 1-0, μετά από δική σου ασίστ στον Πέτριτς. Περιμένεις ένα εξίσου δύσκολο ματς σήμερα;

«Ήταν μια πετυχημένη συνεργασία, όντως, μακάρι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες… Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ότι ο Παναιτωλικός στο γήπεδό του είναι πιο δύσκολος αντίπαλος αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Νίκησαν τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας πρόσφατα, είναι μια αρκετά καλή ομάδα και δεν θα είναι καθόλου εύκολος αγώνας».

Ο Παναιτωλικός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό, ενώ φέτος έχει το τρίτο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ. Ποιος θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα κρίνει το νικητή;

«Νομίζω ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας, με καλό πάσινγκ γκέιμ και πρέσινγκ, όπως πάντα, μπούμε συγκεντρωμένοι και εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες που θα κάνουμε, τότε θα υπάρξει για εμάς καλή έκβαση στο ματς. Από εμάς εξαρτάται, χωρίς να είναι… εγωιστικό αυτό».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρυσι, είχες βάλει το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο μάλιστα με τη σεζόν να ολοκληρώνεται με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τι να περιμένει, πλέον ο κόσμος;

«Τι παιχνίδι κάνει η μοίρα έ; Αφού πλέον δυστυχώς αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο που ήταν ένα “γερό χτύπημα” για εμάς προσδοκούμε στο πρωτάθλημα πλέον. Αυτό θα προσπαθήσουμε! Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι καθοριστικός, αλλά και με τον ΠΑΟΚ το ίδιο, για να πλησιάσουμε στην κορυφή. Να περιμένει από όλους μας κάθε δυνατή προσπάθεια μέχρι το τέλος!».

Τα στατιστικά λένε ότι η Λεωφόρος είναι η πιο αποτελεσματική έδρα στην Σούπερ Λίγκα, ενώ ο ΠΑΟ μετράει οκτώ σερί εντός έδρας νίκες! Πως το εξηγείς αυτό και τι ρόλο μπορεί να παίξει για τη συνέχεια το γεγονός ότι έχετε όλα τα δύσκολα ματς εκεί;

«Σίγουρα η αύρα της Λεωφόρου είναι… ιδιαίτερη για τον αντίπαλο. Συνεπώς είναι σημαντικό που παίζουμε στην έδρα μας τα ντέρμπι! Με την βοήθεια των φιλάθλων μας, που είναι πάντα δίπλα μας και πρέπει να το πούμε αυτό, αλλά και με σκληρή δουλειά από μέρους μας μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και στη συνέχεια όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα…».

Πρόσφατα βραβεύτηκες από τον ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος αριστερός αμυντικός για την για την περασμένη σεζόν. Το γεγονός ότι σε ψήφισαν συνάδελφοι φαντάζομαι δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτό… Τα συναισθήματά σου;

«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσοι με ψήφισαν. Αισθάνομαι πολύ προνομιούχος που αποτελώ μέλος της συγκεκριμένης 11άδας και πρέπει να πω ότι αυτό με κάνει να θέλω να δουλέψω ακόμα σκληρότερα ώστε και φέτος να διακριθώ και να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους ξανά!».

Μετά τον τραυματισμό σου, έχεις αρχίσει να παίρνεις ξανά παιχνίδια στα πόδια σου. Πως βλέπεις το μέλλον και με τι θα είσαι ικανοποιημένος στο τέλος της χρονιάς, σε προσωπικό επίπεδο;

«Ναι, είμαι σε καλύτερη κατάσταση πλέον. Προσπαθώ να δουλεύω ακόμα περισσότερο και εξωαγωνιστικά ώστε να είμαι ταχύτερα στην κατάσταση που ήμουν πριν τραυματιστώ. Προσωπικά, ελπίζω να παραμείνω υγιής πλέον και σε ομαδικό επίπεδο να ολοκληρώσουμε τη χρονιά ακόμα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.