ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κλειδί, τα χαμένα ριμπάουντ»

Στα πολλά χαμένα ριμπάουντ του Παναθηναϊκού στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς ,με την Μακάμπι, στάθηκε ο Εστεμπάν Μπατίστα, τονίζοντας πως ήταν το «κλειδί» για την έκβαση του αγώνα.

«Κλειδί, τα χαμένα ριμπάουντ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Εστεμπάν Μπατίστα:

«Πιστεύω πως είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά σε ορισμένες στιγμές δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε το προβάδισμα. Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και πιστεύω πως αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά. Έπαιξαν πολύ δυνατά και εμείς δεν το κάναμε.

Ήταν ωραίο που έπαιξα εδώ. Έχω καλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο, αλλά τώρα είμαι στην άλλη πλευρά. Είναι πολύ δύσκολος ο όμιλος. Όλοι είναι δυνατοί και η κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την οποιανδήποτε. Η Άλμπα νίκησε εκτός έδρας τη Μακάμπι κι εμείς την νικήσαμε στο Βερολίνο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιστεύω πως αν δεν είσαι έτοιμος, οποιοσδήποτε μπορεί να σε νικήσει. Ελπίζω η να προκριθούμε στα πλέι οφ. Έχουμε μία καλή ευκαιρία και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον σωστό τρόπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.