ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Ίσως σταματήσω και το ποδόσφαιρο»

Ο Μλάντεν Πέτριτς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς, σε δηλώσεις που κάνει σε εφημερίδα του Αμβούργου.

Πέτριτς: «Ίσως σταματήσω και το ποδόσφαιρο»

Ο 34χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού», αναφέρει πως η μία επιλογή του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας και την επόμενη σεζόν, αλλά αφήνει να εννοηθεί πως ίσως σταματήσει και το ποδόσφαιρο.

Ο Κροάτης άσος παράλληλα δηλώνει πως η ζωή στην Αθήνα είναι ωραία, αλλά τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας, είναι κάτι που τον απασχολεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα είναι μία επιλογή για μένα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Ομως, υπάρχει και η εναλλακτική να σταματήσω το ποδόσφαιρο, καμιά φορά συμβαίνει και αυτό κάτι να τελειώνει. Θα δούμε τι θα γίνει. 

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.570 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ζωή στην Αθήνα είναι ωραία. Τα εστιατόρια δεν είναι τόσο γεμάτα, πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα και νιώθουν άσχημα μ’ αυτό που συμβαίνει. Παντού συζητείται το θέμα της κρίσης και είναι κάτι που με απασχολεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.