ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Υπάρχει πίστη»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε στην κάμερα της Nova, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Κουτρουμπής: «Υπάρχει πίστη»

Ο στόπερ των «πρασίνων» τόνισε πως υπάρχει η πίστη στην ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και σχολίασε τον λίγο χρόνο συμμετοχής του την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά τα δυο ντέρμπι που πήραμε είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι. Είχαμε τη διακοπή αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε και τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε σαν ομάδα, αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις βγαίνουν στο γήπεδο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα».

Για το αν η ομάδα είναι καλύτερη φέτος: «Βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο με πέρσι. Και στο δεύτερο γύρο πέρσι είχαμε ένα πολύ καλό σερί, ίδιο σερί έχουμε και φέτος. Έχουμε ακόμη οκτώ ματς μπροστά μας για να το διευρύνουμε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.094 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν πιστεύουν στο Πρωτάθλημα: «Σίγουρα υπάρχει πίστη. Περιμένουμε και την απόφαση για τους τρεις βαθμούς. Αν είναι υπέρ μας θα μας βοηθήσει περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε για να πάρουμε το Πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος χαλαρότητας στο ματς με τον Εργοτέλη: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος διότι έχουμε μελετήσει πολύ καλά τον Εργοτέλη. Είναι μια νέα ομάδα γιατί από το δεύτερο γύρο και μετά έχει πάρει αρκετούς παίκτες, αλλά πιστεύω είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάρουμε το ματς».

Για τα τρία σερί εκτός έδρας ματς: «Αυτά τα ματς επειδή είναι εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικά. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μπορούμε να τα κερδίσουμε και τα τρία».

Για το χρόνο συμμετοχής που είχε τον τελευταίο καιρό και το ότι έπαιξε στο κέντρο απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Είχα περάσει και ένα στάδιο τραυματισμού, μετά επανήλθα. Η απόφαση για το ποιος παίζει είναι του κόουτς. Εγώ συνεχίζω να προσπαθώ πάντα και ελπίζω να δικαιωθώ. Χρειάστηκε να παίξω αμυντικό χαφ και έπαιξα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.