ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης»

Για τα στοιχεία που έλειψαν από το τριφύλλι στο Κάουνας, μίλησε ο Έι Τζέι Σλότερ μετά το τέλος του ματς και την ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Σλότερ: «Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης»

Ο Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ κατέληξε λέγοντας πως για να συνεχίσουν στη διοργάνωση, θα πρέπει ν’ αλλάξουν πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρόβλημά μας είναι η συγκέντρωση μας. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι όλα πάνε καλά. Σε αντίθετη περίπτωση έχουμε προβλήματα. Και αυτό έγινε σήμερα. Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση μέχρι το τέλος για να πάρουμε την νίκη. Ο προπονητής μας, μας ζήτησε να τρέξουμε. Εμείς το κάναμε μόνο στην Τρίτη περίοδο. Όταν το κάναμε, πήραμε τον ρυθμό και το προβάδισμα. Γυρίσαμε το ματς. Τώρα, όμως πρέπει να αλλάξουμε. Δε μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.