ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της Ντιναμό» (pic)

Το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς το πρόσωπο του, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Σίλντενφελντ: «Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της Ντιναμό» (pic)

Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, «tportal.hr» και αφού απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με την κλήση του στην Εθνική, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον ίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ:

Είσαι ανάμεσα στους εκλεκτούς του Νίκο Κόβατς για το παιχνίδι με την Νορβηγία, ανυπομονείς γιατί στο Μουντιάλ δεν έπαιξες ούτε λεπτό;

“Σίγουρα ποιος δεν θα ανυπομονούσε. Αλήθεια δεν έπαιξα ούτε ένα ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας αλλά το να είμαι ανάμεσα στους εκλεκτούς είναι ξεχωριστό για κάθε παίκτη. Σίγουρα ο καθένας θα είναι να είναι στο γήπεδο αλλά γνωρίζω ότι δεν μπορούν να παίξουν και οι 24. Για αυτό και όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε στις προπονήσεις με τις ομάδες μας”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Τετάρτη δεν θα παίξεις όμως με τον Παναθηναϊκό όπως δεν έπαιξες και το Σαββατοκύριακο;

“Ναι, δεν παίζω διότι έχω επτά κίτρινες κάρτες και στην Ελλάδα ο κανονισμός προβλέπει ότι από τα επόμενα τέσσερα ματς θα πρέπει να λείψω στα δυο και για αυτό δεν έπαιξα. Την Τετάρτη είναι η δεύτερη αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω μιας απόφασης της κυβέρνησης για να περιορίσει την βία”.

Δεν είναι αυτή η διακοπή των παιχνιδιών μεγάλη για σένα;

“Σε καμία περίπτωση έχω πολλά ματς στα πόδια μου. Την Κυριακή πριν έρθω στο Ζάγκεμπ θα παίξω κόντρα στην Βέροια”.

Δίνετε μάχη για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά τρεις πόντους;

“Ξέχωρα από το αβαντάζ των τριών βαθμών, ο Ολυμπιακός έχει και ένα ματς λιγότερο και τα πάντα είναι στο χέρι του, τον νικήσαμε στο ντέρμπι, όμως μας αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για κάποια γεγονότα, η διοίκηση έκανε έφεση, αλλά δεν πιστεύει πως θα μας επιστραφούν οι βαθμοί, παρόλα αυτά εμείς θα κυνηγήσουμε τις ευκαιρίες μας και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα”.

Μετά από αυτή τη σεζόν είσαι ελεύθερος. Και έχει γραφτεί ότι μπορεί να ερθεις πίσω στην Ντίναμο;

“Στο Ζάγκρεμπ; Γιατί στην πραγματικότητα είμαι παίκτης της Ντιναμό αλλά της Μόσχας. Το καλοκαίρι είμαι ελεύθερος. Όσο για το ενδιαφέρον της Ντίναμο υπάρχουν συγκεκριμένες επαφές. Είμαι 29 ετών και πιστεύω ότι είμαι στην πιο ώριμη ηλικία για να πάρω την σωστή απόφαση για το επόμενο συμβόλαιο μου το οποίο θα είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου. Για αυτό δεν θα πω κάτι άλλο αλλά θα επαναλάβω ότι υπάρχει ενδιαφέρον”.

sifo

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.