ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αυτοί που πρέπει στα πλέι οφ»

Νίκες μέχρι το τέλος είναι το ζητούμενο από δω και πέρα για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος καταλόγισε την ευθύνη της ήττας σε αυτόν και στους συμπαίκτες του.

«Αυτοί που πρέπει στα πλέι οφ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Μαυρίας στην κάμερα της Nova:

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη κατοχή και δεν τα καταφέραμε. Από δω και πέρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να γυρίσουμε στα καλά αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα στις καλές εμφανίσεις».

Για το τι έφταιξε: «Δεν ήμασταν ήρεμοι. Είναι δική μας ευθύνη. Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αφαίρεση των βαθμών και το αν επηρέασε τους παίκτες: «Δεν επηρεαστήκαμε. Προσπαθούμε να αφοσιωνόμαστε στα ματς που απομένουν».

Για τη συνέχεια: «Απέμειναν πέντε παιχνίδια, πάμε να κάνουμε πέντε νίκες και από κει και περά να είμαστε αυτοί που πρέπει στα πλέι οφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.