ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το Σάββατο με Εθνικό

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 19:00 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όπως ορίστηκε από την Volleyleague.

Το Σάββατο με Εθνικό

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο στην Κυψέλη τον Εθνικό με μόνο στόχο την καθαρή νίκη(3-0) έτσι ώστε να μην δώσει το δικαίωμα στην Κηφισιά να διεκδικήσει την τέταρτη θέση.Στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα: Λαμίας 19.00 ΓΣ ΛΑΜΙΑ-ΑΣ ΑΡΗΣ Παπαδογούλας-Βασιλειάδης Ράπτης Σύρου 19.00 ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Φραγκάκης-Νικολόπουλος Διαμαντόπουλος Πανελληνίου 19.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ-ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ Γεροθόδωρος-Κουτσούλας Πέρρος Ορεστιάδας 19.00 ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ Γεωργιάδης-Τζεπκινλής Βανδώρος Βόχας 19.00 ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ Ονόπας-Χανδρινός Ιορδανίδης Ζηρίνειο 19.00 ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΠΑΟΚ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.