ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Να το δούμε σαν τελικό»

Ο Τάσος Λαγός μιλάει στην κάμερα της Nova για το ερχόμενο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ουγγαρία και τονίζει πως όλοι πρέπει να δουν την αναμέτρηση σαν τελικό.

Λαγός: «Να το δούμε σαν τελικό»

Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, στην πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα νιώθει έτοιμος να «σηκώσει το βάρος» της φανέλας και δηλώνει αισιόδοξος για την αναμέτρηση με τους Ούγγρους, το βράδυ της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχουν πολλές διαφορές. Σίγουρα οι παίκτες που είναι στην ανδρών έχουν παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα και σε μεγάλες ομάδες. Πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους και σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πολύ πιο ανεβασμένες σε σχέση με τις μικρές Εθνικές. Στις μικρές Εθνικές τα λάθη μπορεί να συγχωρεθούν ενώ εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η πίεση είναι μεγαλύτερη, όπως και το επίπεδο αλλά αν είσαι έτοιμος και δουλεύεις σωστά μπορείς να έρθεις και να είσαι αυτός που πρέπει».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συμμετοχή του στην Εθνική, είπεΚάθε αρχή δεν είναι εύκολη. Και πέρυσι πήρα αρκετά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και εμπειρίες και φέτος παίζω σε αρκετά παιχνίδια και όσο να ναι αυτό βοήθησε στην προσαρμογή μου. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το ματς με την Ουγγαρία, δήλωσε: «Όλοι ξέρουμε ότι αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τη συνέχεια. Ο κόουτς θέλει να μας περάσει τη φιλοσοφία του. Όπως είπα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να το δούμε σαν τελικό και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία, τόνισε:«Ναι νομίζω ότι υπάρχει αισιοδοξία. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε σε αυτό το ματς και νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.