ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με ανεβασμένη ψυχολογία με Εθνικό

Με την ψυχολογία στα ύψη και με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Κυψέλη, για την 21 αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Με ανεβασμένη ψυχολογία με Εθνικό

Ο Παναθηναϊκός δίνει την κρισιμότερη αναμέτρηση της σεζόν το Σάββατο (28/3, 19.00/ Novasports4) στο κλειστό της Κυψέλης απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 21 αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Με ψυχολογία ανεβασμένη μετά από το διπλό στου Ρέντη αλλά και έτοιμος να διεκδικήσει μέχρι τέλους όλες τις πιθανότητες για την υπέρβαση και την πρόκρισή του στην 4άδα, ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμα ένα τρίποντο απέναντι στο μαχητικό Εθνικό.

Στην τελευταία αναμέτρηση για την κανονική περίοδο στο κλειστό της Κυψέλης, οι «πράσινοι» περιμένουν τον κόσμο για ακόμα ένα παιχνίδι να τους στηρίξει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 2.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά των παικτών, για την αναμέτρηση μίλησε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, τονίζοντας πως η αναμέτρηση με τον Εθνικό είναι σαν τελικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε φτάσει ένα μικρό βήμα πριν τη τετράδα. Παίζουμε πολύ καλό βόλεϊ και αυτό φαίνεται. Την προηγούμενη αγωνιστική πιστέψαμε ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνο να είμαστε όλοι μαζί. Τώρα πια δε κοιτάμε πίσω και όλοι έχουμε τον ύψιστο στόχο της τετράδας. Αύριο (σ.σ σήμερα) για εμάς είναι ένας ακόμα τελικός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε μέσα και να δείξουμε από την αρχή τις διαθέσεις μας. Θέλουμε ο κόσμος να «βουλιάξει» την Κυψέλη. Προσπαθούμε να φέρουμε το τμήμα στις παλιές δόξες. Τον θέλουμε και τον χρειαζόμαστε τον 7ο παίκτη μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.