ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Συζητάμε με τον Παναθηναϊκό…»

Στο γεγονός πως συζητάει με τον Παναθηναϊκό με σκοπό την υπογραφή νέου συμβολαίου, στάθηκε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σε δηλώσεις του, μετά το ματς της Εθνικής Κροατίας με τη Νορβηγία (5-1).

«Συζητάμε με τον Παναθηναϊκό…»

Ο στόπερ των «πράσινων», ο οποίος σκόραρε και το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της ομάδας της πατρίδας του, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον ρώτησαν για το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο «Σίφο» άφησε ανοικτό το κάθε ενδεχόμενο, τονίζοντας ωστόσο πως συζητάει με τον Παναθηναϊκό και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

«Όπως έχω ξαναπεί, η Ντιναμό είναι μια προοπτική. Όμως είμαι ελεύθερος το καλοκαίρι κι έχω άλλες προτεραιότητες. Θα δούμε. Είναι αλήθεια πως είμαστε σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε περισσότερα», τόνισε αρχικά ενώ στο τέλος αστειευόμενος με αφορμή το γεγονός πως σκόραρε και ο Πράνιτς στο ματς έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Το δίδυμο του Παναθηναϊκού βρήκε δίχτυα. Καθόλου άσχημα, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.