ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Θα μας βλέπουν γουρλωμένοι να σηκώνουμε κούπες»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την λήξη του τελικού δήλωσε χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ έριξε και την σπόντα του στον Ολυμπιακό.

Γιαννακόπουλος: «Θα μας βλέπουν γουρλωμένοι να σηκώνουμε κούπες»

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και ευχήθηκε να υπάρχει υγεία ώστε να έρθουν και άλλοι τίτλοι. Παράλληλα πέταξε και το «καρφί» του προς τον Ολυμπιακό, με αφορμή τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«To περιμέναμε, ήταν μεγάλη η διαφορά των ομάδων. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Για εμάς ήταν ο τρίτος τελικός, αφού είχαμε παίξει στις προηγούμενες φάσεις του Κυπέλλου με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Υγεία να έχουμε να σηκώνουμε κούπες. Υγεία να έχουν και οι αντίπαλοί μας, γουρλωμένοι από τους καναπέδες τους να μας βλέπουν να σηκώνουμε κούπες.  Στόχος της χρονιάς ήταν να χτίσουμε κάτι καινούριο. Το έχουμε πετύχει πιστεύω. Μακάρι να κερδίσουμε και στο Βελιγράδι για να πάμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το Πρωτάθλημα: «Το Πρωτάθλημα θέλω να πιστεύω ότι πάλι θα είναι μια εύκολη υπόθεση, αφού ο Ολυμπιακός λογικά θα είναι πάλι αντίπαλος οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.