ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Ένας τίτλος ανεβάζει την αυτοπεποίθηση»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχοντας αγκαλιά τον γιο του, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μανωλόπουλος: «Ένας τίτλος ανεβάζει την αυτοπεποίθηση»

Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είχε παρέα τον γιο του ο οποίος μάλιστα με ένα μεγάλο χαμόγελο, δεν άφηνε από τα χέρια του το μετάλλιο. Ο Μανωλόπουλος τόνισε πως η μεγάλη νίκη σε όλη την πορεία ήταν αυτή επί του Ολυμπιακού και πρόσθεσε πως η κατάκτηση του τροπαίου δίνει αυτοπεποίθηση πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το σημαντικό παιχνίδι ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό, όπου πήραμε μία μεγάλη νίκη με πολλούς παίκτες τραυματίες και χωρίς τον κόσμο μας που μας δίνει μεγάλη βοήθεια σε κάθε ματς.

 Μετά ένα είχαμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εκτός και κερδίσαμε και εκεί, ενώ σήμερα πήραμε το τρόπαιο με αντίπαλο τον Απόλλωνα που είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα. Νομίζω ότι μας άξιζε το τρόπαιο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτός ο τίτλος μας ανεβάζει σίγουρα την ψυχολογία και μας δίνει αυτοπεποίθηση για να πάμε την Πέμπτη στο Βελιγράδι και να πάρουμε την νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση για τους «8» της Ευρωλίγκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.