ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φαρμάκι» οι διακοπές

Υπάρχει σοβαρό θέμα στον Παναθηναϊκό κάθε φορά που το αγωνιστικό πρόγραμμα διακόπτεται.

«Φαρμάκι» οι διακοπές

Να προετοιμαζόμαστε για νέα ψυχρολουσία στο “βοσκοτόπι” του Πανθρακικού μετά τις γιορτές του Πάσχα; Το αναφέρουμε επειδή επί Αναστασίου ο σύλλογος δεινοπαθεί όταν το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω εορτών, εθνικής ομάδας ή…ανωτέρας βίας (όπως συνέβη με την απόφαση Κοντονή για αναβολή αγώνων μετά το ντέρμπι “αιωνίων”).

Δέκα αγώνες έχει δώσει το τριφύλλι μετά από διακοπές διαρκείας κι έχει κερδίσει μόλις τρεις, δύσκολα μάλιστα. Πέρσι 3-1 τον ΠΑΣ (με το σκορ 1-1 ως το 83΄, πριν αναλάβει δράση ο Καρέλης), φέτος 2-1 την Βέροια και 4-3 τον ΠΑΟΚ, όλα εντός.

Κατά τ’ άλλα εκτός έδρας έχουν καταγραφεί η ισοπαλία με τον Πλατανιά (1-1), η ήττα στο Αγρίνιο (0-1) κι η ήττα εντός από τον Πανθρακικό (1-2). Αυτή τη χρονιά το κακό παράγινε. Ισοπαλία με ΠΑΣ (0-0), Αστέρα (2-2), ήττα στη Μυτιλήνη (0-1) και στο “Α.Νικολαϊδης” από τον ΟΦΗ (1-2).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.