ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρωτάθλημα και ψηλά στην Ευρώπη»

Ο Γιάννης Αναστασίου υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 και αμέσως έδωσε το στίγμα για τις επόμενες σεζόν στον Παναθηναϊκό.

«Πρωτάθλημα και ψηλά στην Ευρώπη»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

«Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με το Σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα…», δήλωσε ο Αναστασίου μετά τις σημερινές υπογραφές, στα γραφεία της ΠΑΕ”.

Ακολούθως, μιλώντας έξω από τα γραφεία, στους δημοσιογράφους τόνισε:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Βάλαμε τις βάσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Όταν εκπροσωπείς έναν τέτοιο σύλλογο, στόχος είναι να πηγαίνεις πάντα ψηλά. Μπήκαν οι βάσεις και γίνεται η προσπάθεια να πάμε στο επόμενο επίπεδο, δηλαδή ψηλά στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

Κατέληξε λέγοντας: ”Αυτό που μετράει είναι η δουλειά. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Είμαι χαμηλών τόνων. Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και και να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και το έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο, αλλά και με τους Φύσσα και Βόκολο. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. Θα δείτε στην πορεία. Είμαστε πάνω από τα παιδιά και εγώ και οι συνεργάτες μου. Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Είμαστε διψασμένοι για περισσότερα πράγματα”.

1000p_11

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.