ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Ο Εστέμπαν Μπατίστα μιλάει στην εφημερίδα «Πράσινη» για τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τονίζει πως στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να τα δώσει όλα απέναντι τους Ρώσους.

Μπατίστα: «Να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» δηλώνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα «πολεμήσουν» με όλες τους τις δυνάμεις, απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί για τον τίτλο και προσθέτει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να διορθώσει άμεσα την εικόνα του στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μπαίνουμε σε μια δύσκολη σειρά αγώνων απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που στοχεύει στον τίτλο και είναι φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Εμείς θα πάμε στη Μόσχα αλλά και σε όλα τα ματς με στόχο να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να μην τους δώσουμε ούτε ένα εύκολο παιχνίδι και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να πάρουμε το καλύτερο.

Πρέπει να κάνουμε κάτι για να διορθώσουμε τον τρόπο που τελειώνουμε τα ματς και να το κάνουμε τώρα! Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Έχουμε το πλεονέκτημα και καταλήγουμε στο τέλος να χάνουμε από δικά μας λάθη. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Μας έχει πειράξει που πετάμε τόσο εύκολα τα παιχνίδια, ενώ έχουμε το πάνω χέρι. Δεν υπάρχει χρόνος και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.