Τι λέει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τη σημασία του να φοράς τη φανέλα με το τριφύλλι, αλλά και το ματς της Δευτέρας στου Ρέντη.

Αναλυτικά η συνέντευξη της λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πέννυς Ρόγκα:

Για την ισοφάριση της σειράς και τη δική της απόδοση:

«Δεν ήταν μόνο η δική μου απόδοση καταπληκτική αλλά συνολικά της ομάδας. Δεν θα πω ότι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, αλλά θ’ αφήσω και κάτι για το τέλος. Δώσαμε το 90% της απόδοσής μας. Πιέσαμε σε όλους τους τομείς τον αντίπαλο, κάναμε λιγότερα λάθη, είχαμε υπομονή και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για την κόσμο και την ατμόσφαιρα:

«Αυτό τον υπέροχο κόσμο, δεν γίνεται να τον ξεχάσω, καθώς είτε σε νίκη είτε σε ήττα, όλη τη χρονιά είναι στο πλευρό μας, Είναι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο 7ος παίκτης μας, γιατί δεν μετράω εγώ σαν παίκτης (γέλια)!

Μας στηρίζει, μας δίνει δύναμη και όπως είδατε και σεις σήμερα, μέσα στην έδρα μας, μ’ αυτή την υποστήριξη, μπορούμε να παίξουμε απίστευτα». panathinaikos24.gr-πενυ ρογκα

Για το ματς στο Ρέντη:

«Πάμε να σπάσουμε την έδρα του αντιπάλου μας. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε ανάλογη εμφάνιση, γιατί αποδείξαμε και στους εαυτούς μας του ίδιους ότι μπορούμε».

Έχετε ξανακερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του, που πιστεύεις θα κριθεί η σειρά για το πρωτάθλημα;

«Εφόσον κερδίζουμε και παίζουμε καλά, η σειρά μπορεί να τελειώσει οπουδήποτε, αρκεί να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν μας ενδιαφέρει που θα τελειώσει. Φυσικά και μέσα στην έδρα μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά τώρα πάμε στου Ρέντη για το Break και να γυρίσουμε εδώ στο «καμίνι» μας  για το τέταρτο ματς».

Βλέπουμε ότι πανηγυρίζεις κάθε πόντο και κάθε νίκη έξαλλα. Τι σημαίνει για σένα αυτή η φανέλα που φοράς;

«Τα πάντα σημαίνει! Νιώθω λες και είναι η οικογένειά μου εδώ. Νιώθω τρισευτυχισμένη και σε κάθε ματς το απολαμβάνω. Νομίζω πως φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, το νιώθω το ζω και όλες οι συμπαίκτριες μου δηλαδή. Δίνουμε τα πάντα»!

Πάνος Καραουλάνης

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS