ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Διοικούν το βασίλειο του τρόμου μέσα από το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Διαβάστε αυτούσια την έρευνα που δημοσιεύει στο insideworldfootball.com ο δημοσιογράφος Ματ Σκοτ, ο οποίος παρουσιάζει το καθεστώς της βίας και του τρόμου που έχει καθιερώσει η «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Διοικούν το βασίλειο του τρόμου μέσα από το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Σκοτ αρθρογραφεί σε ένα από τα πιο γνωστά ποδοσφαιρικά σάιτ του Ηνωμένου Βασιλείου και ήταν από τους πρώτους ξένους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» που ταλανίζει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ο Σκοτ ήρθε στη χώρα μας και πραγματοποίησε μία μεγάλη έρευνα για τη διαφθορά και το καθεστώς τρόμου που επικρατεί, για τη δράση των ατόμων που κινούν τα νήματα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς και για την ανακριτική διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Η υπόθεση πλέον βγαίνει εκτός των ελληνικών συνόρων καθώς τα διεθνή ΜΜΕ αντιλαμβάνονται την κρισιμότητά της. ΤοSDNA σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ που πραγματοποίησε ο Σκοτ στοInsideworldfootball σχετικά με τις απειλές και τις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, καθώς και όλο το χρονικό με την επίθεση εναντίον του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα.

Σιδηρογροθιές, ρόπαλα, βόμβες και εκρηκτικοί μηχανισμοί ήταν τα όπλα που χρησιμοποιούσε το καρτέλ που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες για να τρομοκρατεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τα σοκαριστικά ευρήματα της ξεχωριστής έρευνας του Insideworldfootball σχετικά με τη βαθιά κρίση διαφθοράς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και διάφορων συλλόγων της Super League που βρίσκονται υπό την αρμοδιότητά της. Σε μια σειρά από αποκλειστικές συνεντεύξεις αποκαλύπτουμε πως το χάος βασιλεύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον εξής τρόπο:

Η επιχείρηση ενός διαιτητή της FIFA βομβαρδίζεται αφού αρνήθηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες προκειμένου να ευνοήσει μια συγκεκριμένη ομάδα. Ο αναπληρωτής προϊστάμενος της διαιτησίας γίνεται στόχος των χούλιγκαν με ξύλινα ρόπαλα. Γραφεία εφημερίδας και τηλεόρασης βομβαρδίζονται. Οπλισμένοι κακοποιοί επιτίθενται σε ανεξάρτητους δημοσιογράφους στον δρόμο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.363 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως δημοσιεύτηκε σε προηγούμενο αποκλειστικό δημοσίευμα του Insideworldfootball αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΠΟ και ιθύνοντες συλλόγων ερευνώνται ως φερόμενοι για τέλεση εγκληματικών ενεργειών. Η ανακριτική διαδικασία έχει παρενοχλήσει την καρδιά της αποκαλούμενης μαφίας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.