ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Με τέτοια απόδοση, δεν χάνουμε»

Ο Τάσος Λαγός μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για την άνοδο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, τη συνέχεια, τον Σωτήρη Νίνη, αλλά και τη… διαιτησία.

Λαγός: «Με τέτοια απόδοση, δεν χάνουμε»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάσος Λαγός στο panathinaikos24.gr

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση όπως και με τον Αστέρα, καταφέραμε να εγκλωβίσουμε τους παίκτες του Ατρόμητου και καταφέραμε εύκολα να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το ματς, όμως τα καταφέραμε. Η ομάδα αυτή έχει δείξει σε πολλά ματς φέτος, πως αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, δύσκολα μπορεί να την κερδίσει οποιοσδήποτε αντίπαλος, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και στα επόμενα ματς».

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ: «Όπως έχουμε πει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ έρχεται από άσχημα αποτελέσματα, αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μπούμε δυνατά όπως και στα δύο πρώτα ματς και να τους κερδίσουμε».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόδοση του Σωτήρη Νίνη: «Ο Σωτήρης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, δουλεύει, όπως όλοι μας και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Τον χρειαζόμαστε και μας χρειάζεται. Νομίζω πως όλοι βλέπουν την ποιότητά του. Συνεχίζουμε όλοι μας τη σκληρή δουλειά».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σ’ αυτό το θέμα. Όπως είπα και νωρίτερα, αν εμείς είμαστε όπως πρέπει και συγκεντρωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα, κόντρα και σε άλλους παράγοντες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.