ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Αξιοποιήσαμε τα λάθη του αντιπάλου»

Στην άμυνα που έπαιξε το τριφύλλι, στάθηκε ο Ντε Μάρκους Νέλσον, μετά τη λήξη του ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Νέλσον: «Αξιοποιήσαμε τα λάθη του αντιπάλου»

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ματς, παρά το τελικό σκορ, ενώ τόνισε η άμυνα και η πίεση που άσκησαν συνολικά, ήταν ένα απ’ τα κλειδιά της νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ. Στο δεύτερο μέρος, η άμυνά μας και η πίεσή μας οδήγησαν σε πολλά λάθη τον αντίπαλο και μπορέσαμε να τα αξιοποιήσουμε, να τα μετατρέψουμε σε εύκολα καλάθια και να ανοίξουμε τη διαφορά» .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...