ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ονειρική σεζόν

Ο Λουκ Στιλ αν συνεχίσει έτσι μέχρι που καλείται στην Εθνική Αγγλίας.

Ονειρική σεζόν

Η ενστικτώδης επέμβαση του Λουκ Στιλ στην κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα στη λήξη του ημιχρόνου μπαίνει στα highlight του 30χρονου μαζί με την επέμβαση που κάνει στις καθυστερήσεις με την Εστορίλ στην Αθήνα σε εξ επαφής πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και τα πέναλτι των Μήτρογλου, Κολοβού που «βγάζει».

Εννιά χρόνια μακριά από την πίεση συλλόγου πρωταθλητισμού (όταν το 2006 αποφάσισε να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό την Κόβεντρι) δεν έδειξαν να τον πτοούν, ίσα –ίσα που έκανε υπέροχη σεζόν απαντώντας στους αμφισβητίες που εξέφραζαν αμφιβολίες για το κατά πόσο πορτιέρο από την Αγγλία (που δεν έχει δα και παράδοση στην παραγωγή τοπ τερματοφυλάκων) θα «έπιανε».

Το θετικό με τον Στιλ είναι πως βρίσκεται σε κορυφαία ηλικία για τη θέση, πράγμα που σημαίνει ότι την προσεχή πενταετία μπορεί να φτάσει στο πικ της απόδοσής του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.