ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην ίδια λίστα με Ζάετς, Βλάοβιτς, «Άσα»

Ο Γκόρντον Σίντεφελντ είναι ένας από τους ελάχιστους Κροάτες που ο κόσμος «αγκάλιασε» και θα θυμάται νοσταλγικά.

Στην ίδια λίστα με Ζάετς, Βλάοβιτς, «Άσα»

Τέσσερις συμμετοχές στα πλέι-οφ, γκολάρα στην Τρίπολη, μηδέν παθητικό πίσω, τσαμπουκάς όποτε χρειάστηκε (όπως χθες με τον Φακούντο Περέιρα στο β΄ ημίχρονο), ο Γκόρντον Σίντενφελντ αποχωρεί με ιδανικό τρόπο από τον ΠΑΟ, με τον προπονητή του να τον χαρακτηρίζει «μορφή των αποδυτηρίων».

Παρότι σε σχέση με τους συμπατριώτες του, Πράνιτς, Πέτριτς, το βιογραφικό του είναι πιο «ταπεινό», ο κόσμος τον εκτίμησε, ενώ ελάχιστες φορές απασχόλησε τους υπεύθυνους του τμήματος με την κακή του απόδοση (μόνο πέρσι μετά τα παιχνίδια σε Τούμπα, «Βικελίδης», Αγρίνιο, είχε διαρρεύσει προβληματισμός γι αυτόν).

Κατά τ΄ άλλα ήταν αλάνθαστος σ’ όλα σχεδόν τα ντέρμπι, δεν δίστασε να παίξει με σπασμένα δάχτυλα χεριού στην ήττα από τον Παναιτωλικό την προηγούμενη σεζόν και ν’ απαιτήσει ο ίδιος το περασμένο καλοκαίρι από τη Ντιναμό Μόσχας να τον αφήσει άλλη μια χρονιά στην Αθήνα, παρότι ήταν εν γνώσει του πως αυτή η εξέλιξη θα τον ζημίωνε οικονομικά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φεύγει έχοντας την καθολική εκτίμηση των Παναθηναϊκών, μπαίνοντας στην «κλειστή» λίστα συμπατριωτών του που πρόσφεραν αρκετά στον σύλλογο. Κροάτες «ψωνίζει» πολλούς ο σύλλογος αλλά πέραν της αφεντιάς του, του τεράστιου Βέλιμιρ Ζάετς, του κλασάτου, Γκόραν Βλάοβιτς, άντε και του Αλιόσα Ασάνοβιτς ουδείς έχει «μείνει» στη μνήμη του κόσμου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.