ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θα πάθει πλάκα με την Λεωφόρο, αν…

Ο Σέσαρ που τσεκάρει (;) ο Παναθηναϊκός είναι συνηθισμένος να παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων στο «Μπεντεγκόντι».

Θα πάθει πλάκα με την Λεωφόρο, αν…

Τσεκάροντας τα στοιχεία για τον Σλοβένο στόπερ, Μπόστιαν Σέσαρ που φέρεται να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό βλέπουμε ότι στα νιάτα του ο αριστεροπόδαρος διεθνής θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο, σε σημείο η Μαρσέιγ να πληρώσει 3.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2005 στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο παίκτης δεν στέριωσε στους Μασσαλούς αλλά πέντε χρόνια στο καμπιονάτο βρήκε την υγειά του φορώντας την φανέλα της Κιέβο. Φέτος ,με τον έμπειρο αμυντικό βασικότατο, τα «ιπτάμενα γαϊδουράκια» βελτίωσαν την βαθμολογική τους θέση (14η) σε σχέση με πέρσι (16η), ανέδειξαν καλύτερη άμυνα (41 γκολ παθητικό) από σωματεία που του χρόνου θα αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα (Φιορεντίνα, Νάπολι) ή διαθέτουν πόρους ν’ αγοράσουν καλύτερους παίκτες  (Μίλαν, Ίντερ, Σαμπντόρια, Νάπολι).

Η Κιέβο κάθε χρόνο είναι από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό όμως πάντα βρίσκει τρόπο και την σκαπουλάρει. Πέρσι σώθηκε με την χαμηλότερη βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων ετών, φέτος παρότι δεν ξεκίνησε καλά η αλλαγή προπονητή (Ρολάντο Μαράν αντί Εουτζένιο Κορίνι) της έδωσε ώθηση για να κερδίσει δίχως άγχος την παραμονή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σέσαρ προχωρήσει ο γεννημένος στη Λουμπλιάνα μπακ θα υποστεί πολιτισμικό σοκ μ’ όσα αντικρύσει στη Λεωφόρο. Συνηθισμένος να παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων (η Κιέβο υπολείπεται σε βάση οπαδών από την πραγματικά μεγάλη ομάδα της πόλης της που είναι η Βερόνα) ο Σλοβένος θα πάθει πλάκα αλά Βέμερ που «τα είδε όλα» στο ματσάκι με τον ΠΑΟΚ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.