ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τορίνο, Λιλ, ΚΠΡ και τώρα… Παλέρμο

Ο Νίκος Καρέλης θα απασχολήσει τα ρεπορτάζ για κάμποσο καιρό ακόμη, καθώς οι ομάδες του εξωτερικού που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή, αυξάνονται και πληθύνονται.

Τορίνο, Λιλ, ΚΠΡ και τώρα… Παλέρμο

Μετά τις Τορίνο, Λιλ, ΚΠΡ και η Παλέρμο μπήκε στο «κόλπο», με τη «Gazzetta Dello Sport», να αναφέρει πως ο Καρέλης βρίσκεται στο Νο 2 της λίστας των επιθετικών που εξετάζει η Ιταλική ομάδα.

Οι προτάσεις (η φερόμενες ως προτάσεις), είναι και θα είναι πολλές, ωστόσο όποιος πραγματικά θελήσει να αποκτήσει τον άσο του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να διαθέσει και το ανάλογο ποσό. Υπενθυμίζεται πως βάσει του ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 2,8 εκ. ευρώ, από τη Λιλ, προ ημερών, κάτι που σημαίνει πως ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.